سنندج - ایرنا - کلنگ احداث دانشکده امور بین الملل و مجازی دانشگاه علوم پزشکی کردستان به همت خانم سوسن لطفی از خیرین سلامت اهل سنندج روز پنجشنبه با حضور جمعی از مسوولان استان به زمین زده شد.

به گزارش ایرنا، رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در مراسم آغاز عملیات اجرایی این طرح اظهار داشت: یکی از نیازهای اساسی و برنامه های توسعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان، ایجاد دانشکده آموزش مجازی و دپارتمان امور بین الملل بود که به کمک این بانونی خیر سنندجی این امر مهم محقق خواهد شد.

دکتر فرزین رضاعی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی در زمینه جذب دانشجوی خارجی  هنوز در اول راه است، افزود: دانشگاه کردستان موفقیت‌های بسیاری در این زمینه داشته و قصد داریم از تجربه این دانشگاه استفاده و دانشجوی خارجی نیز پذیرش کنیم.

وی تاکید کرد: کووید ۱۹ نشان داد که بخش‌هایی از آموزش باید به سمت مجازی برود، از این بیماری درس‌های بزرگی گرفتیم به همین دلیل احداث دانشکده آموزش مجازی در اولویت قرار گرفت و از امروز عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان زیربنای این طرح را ۲۰۰ مترمربع اعلام کرد و یادآور شد: این بنا در سه طبقه احداث می شود که  طبقه اول آن تا پایان سال جاری تکمیل و به بهره برداری می‌رسد.

دکتر رضاعی با بیان اینکه در ۱۰ سال گذشته خیرین سلامت بازوی کمکی بزرگی برای دانشگاه علوم پزشکی در اجرای طرح‌های درمانی و بهداشتی بودند، اضافه کرد: این اولین بار است که خیر سلامت در حوزه آموزش سلامت سرمایه گذاری می کند لذا از همه خیرین دعوت میکنیم تا کارهای خیر خود را به این سمت سوق دهند.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی از نظر سرانه فضای آموزشی، فرهنگی و تربیت بدنی از دانشگاه‌های هم تیپ خود عقب است و با توجه به کمبود اعتبار، توسعه دانشگاه به کمک خیرین نیاز اساسی دارد.

خیر سلامت و سرمایه گذار این طرح اهل و ساکن سنندج و مهندس عمران است و تا ۱۰ سال قبل کارشناس بانک بود و بعد از آن بازنشسته شد، او سال ۹۱ کلینیک دیابت را در بیمارستان توحید احداث کرد و در کارهای خیر ید طولایی دارد همچنین مدیرعامل انجمن بیماران ام اس کردستان است.

سوسن لطفی درباره انگیزه خود برای اجرای این طرح به خبرنگار ایرنا گفت: بدنبال کار خیری در حوزه سلامت بودم که با راهنمایی مسوولان علوم پزشکی متوجه شدم تاکنون هیچ خیری در زمینه آموزش پیشقدم نشده از آنجا که دانشگاه علوم پزشکی استان به این طرح نیاز مبرمی داشت، تصمیم به اجرای آن گرفتم.

وی برآورد هزینه اجرای این طرح را ۶۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: خیرین در پیشبرد اهداف بخش سلامت تاثیر زیادی دارند چون دولت و مردم جدا از هم نیستند و هرکاری که خیرین انجام دهند برای خود مردم است.

در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی کردستان ۲۵۰  عضو هیات علمی دارد که از این تعداد ۵ نفراستاد، ۳۲  نفر دانشیار، ۱۵۷ نفر استادیار و ۵۶ نفر مربی هستند، ۲ هزار و ۳۸۶ دانشجو در ۳۸ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی و دستیاری در حال تحصیل هستند.