حمیدرضا متین روز جمعه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همدان در رشتههای یادشده جزو شاخصها و سردستههای کشور محسوب میشود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان ادامه داد: در بخش اصناف همدان نیز توانمندی بالایی وجود دارد که اشتغال و تولید قابل توجهی ایجاد کرده و در کشور کمنظیر است.
وی از واحدهای تولیدی خرد و کوچک که در مناطق مختلف استان پراکنده هستند به عنوان مزیتهای صنفی همدان یاد کرد و گفت: این تولیدات شاخص ها و قابلیت های گسترش و تقویت را دارد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان خاطرنشان کرد: فرش دستباف کبودراهنگ نمونه بارزی از همکاری و مشارکت تولیدکنندگان است که در قالب یک اتحادیه فعال درآمدزایی خوبی ایجاد کردهاست.
متین افزود: به دلیل هنر و مهارت بافندگان این دیار میزبان «میز صادرات فرش» در سالهای قبل بودیم که در این رویداد تاجران، صادرکنندگان و بافندگان شاخص از سراسر کشور در همدان گرد هم آمده و چالشهای این هنرصنعت را بررسی کردند.
وی از دیگر مزیتهای تولیدی همدان به پوشاک اشاره کرد و گفت: اشتغال صدها نفر در مناطق روستایی و شهری استان به تولید البسه زنانه و مردانه در قالب یک خوشه صنعتی موجب شد میزبانی «میز صادرات پوشاک» کشور در سال جاری نصیب همدان شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان با بیان اینکه در زمینه ساخت مصنوعات چوبی هم تولیدکنندگان ما در کشور مشهور هستند یادآوری کرد: فعالان صنف خدمات تعمیر و نگهداری خودرو نیز جزو برترینهای کشور محسوب میشوند.
به گفته متین تولیدکنندگان همدان در صنعت کیف و کفش هم شاخص هستند به طوری که کفش دستدوز این منطقه جزو محصولات ارزشمند و اصیل شناخته میشود.
وی تاکید کرد: علاوه بر فعالیت یک هزار و ۴۹ صنعت کوچک و بزرگ در استان، واحدهای صنفی نیز نقش برجستهای در تولید دارند و بخشی از بار تامین و توزیع نیازهای مردم به روی دوش آنهاست.
۶۲ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در سطح استان در قالب ۱۸۶ اتحادیه مشغول فعالیت هستند.