به گزارش روز شنبه معاونت فرهنگی - دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سیدسعید هاشمی اظهار داشت: برگزاری این آزمون از ۸ صبح امروز جمعه ۱۰ خرداد در ۲۲ دانشگاه علوم پزشکی کشور به طور همزمان آغاز شد و از حدود ۱۸ هزار داوطلبی که در این آزمون ثبت نام کرده بودند حدود ۱۶ هزار داوطلب کارت ورود به جلسه خود را دریافت کردند.
وی افزود: البته داوطلبانی که کارت ورود به جلسه آزمون دکتری خود را دریافت کردند در پنج نوبت در روزهای ۱۰، ۱۱ و ۱۲ مرداد آزمون می دهند.
هاشمی با تاکید بر اجرای پروتکلهای بهداشتی در تمام حوزههای برگزاری آزمون دکتری در سراسر کشور، تصریح کرد: تمامی داوطلبان موظف به داشتن ماسک در سر جلسه آزمون بودند و بیش از ۱۷۶ داوطلب که مبتلا به ویروس کرونا بودند در محیط های جدا از سایر داوطلبان آزمون خود را در پنج نوبت اعلام شده خواهند داد. ضمن این که فاصله صندلیها بین تمامی داوطلبان رعایت شده بود.
هاشمی تاکید کرد: به تمام حوزهها اعلام شد پنجرههای تمامی حوزهها به منظور ورود و خروج هوا باز باشد. بنابراین نگرانی از بابت رعایت پروتکلهای بهداشتی وجود ندارد.
وی گفت: فرصت تکمیل فرم خوداظهاری داوطلبان آزمون دکتری دانشگاههای علوم پزشکی ۹ مرداد ماه جاری به تمام رسید و داوطلبانی که به ویروس مبتلا بودند میتوانستند این فرم را تکمیل کنند. البته کسانی که روز گذشته این فرم را تکمیل کردند کارتی برایشان صادر نشد اما سایر داوطلبان کرونایی دارای کارت مخصوص و جداگانه بودند.
رییس مرکز سنجش آموزش وزارت بهداشت همچنین مکان برگزاری آزمون دکتری برای داوطلبان مبتلا به کرونا بیمارستان طالقانی نبود بلکه ما محلهای جداگانه از آزمون برای آنها در نظر گرفتیم.
** همراه داشتن موبایل حتی خاموش در جلسه آزمون موجب محرومیت است
رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی همچنین در بخش دیگری از اظهارات خود، عنوان کرد: همراه داشتن هر نوع موبایل و وسیله الکترونیکی در آزمون دکتری تخصصی گروه علوم پزشکی تخلف محسوب شده و موجب محرومیت از آزمون میشود.
هاشمی گفت: مرحله اول آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) گروه علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی روزهای ۱۰، ۱۱ و ۱۲ مرداد برگزار میشود. این آزمون همانند ادوار گذشته به صورت کتبی (دفترچه و پاسخنامه کاغذی) برگزار خواهد شد.
وی تاکید کرد: نسخه جدید دستورالعمل پروتکلهای بهداشتی برای جلوگیری از انتشار کروناویروس از سوی معاونت بهداشتی وزارت بهداشت ابلاغ شده و در آزمونها اجرا میشود. به طور نمونه بازرسی بدنی از داوطلبان نخواهیم داشت و اگر هم نیازی باشد با رعایت حداکثر پروتکلهای بهداشتی اجرا میشود.
هاشمی اظهار داشت: با توجه به اینکه ممکن است بازرسی بدنی صورت نگیرد همراه داشتن هر نوع موبایل حتی به صورت خاموش و تمامی ادوات هوشمند مانند ساعت و سایر وسایل هوشمند تخلف در آزمون محسوب شده و موجب محرومیت از آزمون می شود. ضمن اینکه حتی بعد از آزمون هم اگر تخلف داوطلب محرز شود موجب محرومیت از آزمون می شود.
وی تصریح کرد: نوبت بندی برگزاری آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هر رشته بر اساس نوبت صبح یا عصر هر یک از روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه به ترتیب همان نوبت بندی اعلام شده است.
رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی یادآور شد: تعداد ۱۸ هزار و ۲۴۱ نفر در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی سال ۹۹ گروه علوم پایه پزشکی و بهداشت و تخصصی ثبت نام کردهاند که از این تعداد، ۶ هزار و ۴۹۰ نفر مرد و ۱۱ هزار و ۷۵۱ نفر زن هستند.
وی افزود: برای داوطلبان مبتلا به کرونا مکان جداگانه در نظر گرفته شده است و از تعداد ۱۸ هزار و ۲۴۱ نفر داوطلب این آزمون، ۱۷۶ نفر مبتلا به ویروس کرونا بودند که فرم خوداظهاری خود را تکمیل کردند.