«لیلا ابراهیمی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: بعد از «مجید کیهانی»، «ایرج عرب» سرپرستی فدراسیون را برعهده گرفت و او فردی منعطف بود. هر چند دو و میدانیکار نبود اما از تمام ورزشکارانی که در دو و میدانی پرتوان بودند در بخش آموزش و داوری و سایر قسمتهای تخصصی استفاده کرد. حتی از ورزشکارانی که در دوره چهار ساله کیهانی از دانش آنان بهرهای برده نمیشد، نیز دعوت کرد.
وی افزود: عرب شرایط مناسب را برای حضور دو و میدانیکاران در مسابقات مختلف فراهم کرد. حتی قرار بود ورزشکاران به مسابقات داخل سالن آسیا در چین اعزام شوند و به عنوان مربی تیم جوانان به این رقابتها بروم. وی با بودجه محدود مسابقات دهه فجر را برگزار کرد. پس از عرب هم «مهدی مبینی» سرپرستی فدراسیون را برعهده گرفت. در آن زمان که به عنوان ورزشکار در مسابقات مختلف شرکت میکردم، مبینی یکی از دو و میدانی کاران قدیمی بود. وی روی تمامی ورزشکاران شناخت خوبی دارد.
ملی وش اسبق دو و میدانی ادامه داد: وی از تمامی زنان و دختران دوومیدانی کاری که از تیم ملی کنار گذاشته شده بودند، دلجویی کرد و تا آنجایی که بودجه داشت و در توان او بود یک سری برنامهها را لحاظ کرد. یکی از آنان حقوق مربیان و ورزشکاران است. من هرگز حقوقی نداشتم و اگر میخواستند مبلغی به ما پرداخت کنند، بسیار ناچیز و اگر آن مبلغ را نمیگرفتم بهتر بود. مبینی از پیشکسوتان این عرصه برای پیشبرد اهداف دو و میدانی کمک گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم رییس جدید فدراسیون دو و میدانی هم به ورزش اشراف و مدیریت خوب و قوی در سیستم ورزشی داشته باشد و از مهرههای اصلی این رشته برای پیشرفت بهره ببرد. مبینی چون خود دو و میدانی کار بود، از نظر بعد مثبت برای پیشرفت در همه مادهها در رشته پرمدال دو و میدانی تاثیر گذار است. اینکه رییسی مدیریت ورزشی نخوانده و در میادین ورزشی حضور نداشته باشد در روند پیشرفت فدراسیون تاثیری نخواهد داشت.
ابراهیمی یادآور شد: اکنون به عنوان مربی تیم جوانان در فدراسیون فعالیت میکنم و در مجموعه شهید کشوری و مجموعه آفتاب انقلاب شرایطی را فراهم کردند تا ورزشکاران را تمرین دهیم. در حال حاضر مسوول استعدادیابی ورزشکاران هم هستم.