پژمان معتمدی روز شنبه در گفتوگو با خبرگزاری ایرنا ضمن بیان مطلب فوق افزود: تمامی مسابقات جهانی ورزش ناشنوایان با توجه به وضعیت کرونا در جهان تا پایان سال لغو شدهاند و تنها مسابقات انتخابی المپیک در ۲ رشته فوتبال و بسکتبال تا پایان سال برگزار میشوند که به احتمال خیلی زیاد هر ۲ مسابقات انتخابی به میزبانی کشور مالزی برگزار خواهند شد.
وی ادامه داد: بر همین اساس امروز جلسهای با عباس آقا کوچکی رییس انجمن فوتبال فدراسیون ناشنوایان داشتیم و از وی خواستیم تا این انجمن برنامههایش در خصوص آماده سازی ملیپوشان را تا پایان هفته به فدراسیون ارائه کند تا پس از بررسی برنامههای آمادهسازی تیم بسکتبال ناشنوایان پس از بهتر شدن وضعیت کرونا در تهران آغاز شود.
سرپرست دبیری فدراسیون ورزش های ناشنوایان اضافه کرد: به زودی جلسهای با فرهاد سلگی رییس انجمن فوتبال ناشنوایان نیز برگزار میشود و تلاش میکنیم تا این دو تیم با آمادگی کامل در مسابقات انتخابی مالزی حضور یابند.
سرپرست دبیری فدراسیون ناشنوایان گفت با توجه به بیماری کرونا در جهان و لغو مسابقات جهانی، امکان برگزاری مسابقات داخلی نیز وجود ندارد و فقط برخی رشتههای انفرادی همچون دوو میدانی یا کاراته نمایشی و رشتههایی از این قبیل تمرینات خود را به صورت غیر متمرکز پیگیری میکنند و مسابقات آنان به صورت مجازی برگزار میشود.
معتمدی با اشاره به اینکه ممکن است خردادماه سال آینده برخی مسابقات قهرمانی جهان برگزار شود، گفت: البته هنوز اینکه مسابقات جهانی در چه رشتهای و چه زمانی برگزار شوند چیزی اعلام نشده اما امیدواریم این رقابتها برگزار شوند و تیمهای ناشنوایان کشورمان نیز در این رقابتها شرکت کنند.
این مسوول فدراسیون ورزشهای ناشنوایان در ادامه به ورزش همگانی پرداخت و گفت: در حوزه ورزش همگانی برنامه استعدادیابی را جزو اولویت های اصلی فدراسیون ورزش ناشنوایان قرار دادیم زیرا میانگین سنی ورزشکاران تیمهای ملی رشتههای مختلف ورزش ناشنوایان حدود ۳۳ سال است و تقریبا ۵۰ درصد ورزشکاران عضو تیم های ملی کسانی هستند که نزدیک به ۲ دهه، در این تیم ها عضویت داشته اند.
سرپرست دبیری فدراسیون ورزشهای ناشنوایان تدوین طرح ملی استعدادیابی را از دیگر برنامههای فدراسیون ناشنوایان عنوان کرد و گفت: به دنبال یک برنامه نمایشی نیستیم بلکه پس از اجرای طرح استعدادیابی به سرعت طرح استعدادپروری را دنبال خواهیم کرد تا تمام کسانی که استعداد آنان شناسایی شده تحت پوشش قرار گرفته و برای فعالیت در رشته های مختلف آماده شوند.
وی اضافه کرد: در ادامه طرح استعدادیابی انجمنهای ورزشی اولویتبندی شدند تا انجمنهایی که در سطح جهانی موفق به کسب مقام شدهاند در بحث استعدادیابی در اولویت قرار گیرند.
معتمدی خاطرنشانکرد: همانطور که کمیته استعدادیابی تشکیل و سرپرست مشخص شد به زودی کمیته استعدادپروری نیز تشکیل خواهد شدتا اینکه تا انتخاب مربیان، برنامههای تمرینی و تغذیه ورزشکاران مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: جدا از طرح ملی استعدادیابی، استعدادیابی سنتی نیز در ردههای مختلف نونهالان نوجوانان و جوانان برگزار خواهد شد.
این مسوول ورزشی افزود: در همین راستا کمیتههای استعدادیابی در هیاتهای استانی فعال میشود تا با برگزاری مسابقات استعدادهای برتر در ردههای پایه شناسایی شوند.
وی همچنین به تفاهم نامه امضا شده فدراسیون ناشنوایان با مدارس استثنایی اشاره کرد و گفت: برای اینکه استعدادیابی کاملا علمی و به صورت یکسان در سراسر کشور برگزار شود به زودی وبینارهایی در راستای افزایش دانش نظری استعدادیابها انجام خواهد شد که حدود ۳۰۰ نفر از سراسر کشور در آن حضور دارند.