روحالله متفکر آزاد، روز شنبه در بازدید از شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه افزود: در این راستا تلاش می شود برای تخصیص اعتبارهای لازم از سوی دولت و سازمانهای مربوطه و مطالبه معوقات اتوبوسرانی، گامی اساسی در جهت خرید و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی تبریز و رفع مشکلات این سازمان برداشته شود.
وی با اشاره به اهمیت حمل و نقل عمومی و نقش آن در کاهش آلودگی هوا و ترافیک درون شهری، اظهار داشت: اتوبوسرانی در صف اول خدمات دهی به شهروندان در حوزه حمل و نقل عمومی قرار دارد و باید به امکانات و اتوبوس های جدید مجهز شود.
مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تبریز و حومه نیز در این مراسم با ارایه گزارشی از وضیعت موجود شرکت و همچنین مسائل و مشکلات اساسی این شرکت گفت: عدم تحقق کمکهای مصوب در بودجه توسط دولت در ۵ سال گذشته، فرسودگی ناوگان، نیاز اتوبوسها به نوسازی، کمبود قطعات با توجه به مسائل اقتصادی و تحریمهای ظالمانه، بدهی به تامین اجتماعی و دارائی از جمله مشکلات این شرکت بوده و رفع آن ها نیازمند کمک نمایندگان مجلس و دولت است.
ایمان غنی زاده، افزود: با توجه به مشکل اساسی اتوبوسرانیها در تامین اتوبوس در صورت مرتفع نشدن به موقع این مشکلات و نواقصات، با توقف غیره منتظره تعدادی از اتوبوسها، در خدمات رسانی به شهروندان با مشکل جدی مواجه خواهیم شد.
در این مراسم نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو از مرکز کنترل هوشمند شرکت واحد بازدید و در جریان فعالیت این مرکز قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه با داشتن بیش از ۷۰۰ دستگاه اتوبوس تا پیش از شیوع ویروس کرونا روزانه ۸۰۰ هزار نفر از شهروندان را جا به جا می کرد که از این تعداد حدود ۱۵۰ هزار نفر از طریق اتوبوس های تندرو مسیر غرب به شرق تبریز جابه جا می شدند.