به گزارش ایرنا، سعید اوحدی روز شنبه در آیین امضای تفاهمنامه ساخت سه هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی در یزد و ایجاد یک هزار اشتغال و کارآفرینی ایثارگران این استان، بدون اشاره به میزان بدهی این نهاد به دانشگاهها افزود: ایجاد زمینه برای تحصیل جامعه ایثارگران جزو برنامههای مهم بنیاد شهید و اولویت دولت است.
وی ادامه داد: همراهی بسیار خوبی توسط مسوولان و دستگاههای اجرایی و مجلس یازدهم که اکثر آنها جزو جامعه ایثارگری کشور هستند برای انجام برنامهها وجود دارد و یک عزم جدی برای حل مسائل و مشکلات دیده میشود.
این مسوول اظهار کرد: برای خدمت به جامعه ایثارگران به عنوان یک وظیفه ملی و انقلابی قوانینی وجود دارد که نمایندگان مجلس با نظارت و پیگیری برای تحقق آن باید بیش از قبل ماموریت قانونی خود را انجام دهند.
اوحدی گفت: خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران یک رسالت بزرگ ملی و انقلابی و مورد تاکید نظام و مقام معظم رهبری است و به هیچ وجه، سهلانگاری و بیتقاوتی در قبال آن پذیرفته نیست و نمیتوان ایثار را با مادیات جبران کرد.
معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید اظهار کرد: برای کمک به جامعه هدف همانطوریکه بارها مقام معظم رهبری فرمودند به مدیریت جهادی و روحیه انقلابی و همراهی تمامی مسوولان و مجلس شورای اسلامی نیاز است .
اوحدی خاطرنشان کرد: امنیت کشور و شکست توطئههای دشمنان در گرو ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و بین جوانان و توجه به حل مطالبات و پاسخگویی منطقی به نیاز کسانی است که نظام مدیون فداکاری آنهاست.
معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید به اهمیت تشکیل فراکسیون ایثارگران در مجلس اشاره کرد و آن را یک ضرورت و ظرفیت مناسبی برای تقویت ارائه خدمت به جامعه ایثارگری دانست و بیان کرد: کارگروه ویژه مسکن، درمان و اشتغال در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور تشکیل شده است.
اوحدی همچنین به اهمیت تشکیل تشکلهای ایثارگری اشاره کرد وگفت: باید آنها نسبت به مطالبهگری و پیگیری نیازها از طریق دستگاههای اجرایی و نظارتی وظایف خود را تا حصول نتیجه ادامه دهند.
همچنین استاندار یزد با اشاره به ضرورت تقویت تشکلهای ایثارگری و پیگیری مطالبات جامعه هدف گفت: دولت و مسوولان این استان با همدلی برای حل مسائل و پاسخگویی به مطالبات جامعه هدف اقدام می کنند.
محمدعلی طالبی به اهمیت ایجاد اشتغال و تامین مسکن ایثارگران اشاره کرد و یادآور شد: در این خصوص برنامهریزی مناسبی برای حل مشکلات موجود در این ۲ حوزه در استان اتخاذ شده و در حال پیگیری است.
این مسوول اظهار کرد: در یزد همکاری بسیار خوبی بین مردم و دستگاههای اجرایی مختلف در حوزه شاهد و ایثارگران وجود دارد و همه خود را موظف به رسیدگی به مطالبات و حل مسائل و مشکلات میدانند.
طالبی همچنین حمایت از تشکلهای جامعه ایثارگری را در استان کاری مهم و ضروری ذکر کرد و گفت: این تشکلهای انقلابی نقش مهمی در تقویت روابط جامعه ایثارگری با دستگاههای اجرایی و نظارتی ایفا می کنند.
همچنین نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به تشکیل فراکسیون ایثارگران در مجلس گفت: تشکیل کمیتههای شناسایی قوانین متضاد در حوزه ایثارگری و ساماندهی مسکن و اشتغال ایثارگران در فراکسیون ایثارگران مجلس مصوب شد.
محمدصالح جوکار افزود: تشکیل این فراکسیون ایثارگران در قالب کمیتههای شناسایی قوانین متضاد در حوزه ایثارگری، تصویب قوانین اجرایی، کمیته مسکن، اشتغال، کمیته تدوین بودجه سال ۱۴۰۰ و کمیته اصلاح برخی از احکام برنامه ششم، مهمترین اقدامات انجام شده در جلسه فراکسیون است.
این نماینده مجلس همچنین، توانمندسازی جامعه ایثارگری را ضروری دانست و گفت: افزایش اختیارات در موضوع مالی از جمله راهکارهای موثر برای افزایش و تقویت ارائه خدمات بنیاد شهید استان به جامعه هدف است.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: حفظ کرامت و شان جامعه ایثارگری یکی از ضرورتهای اجرایی است که باید بیش از پیش مدنظر دستاندرکاران قرار گیرد.
سید جلیل میرمحمدی با اشاره به اینکه هنوز در سطح کشور به دلایل مختلف به ویژه بدهی بنیاد شهید به نهادهای گوناگون هنور بعضا خانواده شهدا در بیمارستان بستری نمیشود افزود: توجه به نکردن به کرامت و شأنیت انسانی یکی از چالشهای جدی جامعه ایثارگری در دریافت خدمات مختلف است.
وی خاطرنشان کرد: عزت کشور مدیون ایثارگران ، رزمندگان و خانواده شهداست و مسوولان باید با کمال افتخار برای حل مشکلات این جامعه بزرگ دینی و انقلابی در کشور به آنها خدمت کنند.
استان یزد سه هزار و ۸۵۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.