به گزارش عصر شنبه پایگاه خبری پلیس، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنوری در دیدار فرمانده انتظامی قم ضمن تبیین ساز و کارهای ارتقا ضریب امنیت در کشور ضرورت توجه ویژه به مولفه های امنیت را در افزایش رضایتمندی مردم مهم ارزیابی کرد.
وی رسیدگی به مشکل های معیشتی را عاملی مهم در گستره خدمت به آحاد جامعه برشمرد و خاطرنشان کرد: تمام تمرکز و هدف اصلی نظام سلطه و ضد انقلاب، القاء ناتوانی و ناکارآمدی مسئولان نظام و حاکمیت است.
نماینده قم با بیان این که سرمایه ملی، اعتماد و اعتبار عمومی است، ظرفیت کمیسیون امنیت ملی مجلس را در خدمت تامین کنندگان امنیت کشور دانست و تاکید کرد: جریان هایی خزنده به دنبال کاهش اعتبار نظام در دیدگاه مردم هستند.
ذوالنوری، با اشاره به جنگ اقتصادی دشمن علیه کشور، مبانی و مولفه های هم گرایی و انسجام ملی را در این رابطه سازنده خواند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تاکید بر تجهیز و نوسازی اماکن با قدمت بالا در ناجا، ساخت اماکن جدید را بر اساس آمایش سرزمینی از مبانی کلیدی کاهش جرایم برشمرد.
ذوالنوری با اشاره به برخی مولفه های جذب منابع انسانی در نیروهای مسلح و بویژه در نیروی انتظامی، اعتقاد و انگیزه را به عنوان ارکان اصلی و پروسه ای مهم در استخدام نیرو نام برد و توجه بیش از پیش به این مقوله را از مصادیق ارتقاء منزلت سازمانی دانست.
وی در ادامه با اشاره به برخی جرایم فضای مجازی، لازمه کاهش جرایم فضای واقعی و حقیقی جامعه را توجه بیش از پیش به آسیب های فضای مجازی عنوان و روزآمدی و رصد آن را در پیشگیری از جرایم، مهم ارزیابی کرد.
مهاجرت و حاشیه نشینی نقش مهمی در افرایش آسیب های اجتماعی دارد
فرمانده انتظامی قم نیز طی سخنانی به کاهش جرایم استان طی 3 ماهه گذشته در این استان اشاره کرد و گفت: مهاجرت و حاشیه نشینی از مسائل حائز اهمیت در تعیین نرخ افزایش جرایم و آسیب های اجتماعی به شمار می آید.
سردار سید محمود میر فیضی شهر مذهبی قم را مرکز تولید علم و پشتوانه فکری نظام عنوان کرد و افزود: خدمت در این شهر مقدس مایه افتخار است.
وی با اشاره به گستره خدمت رسانی نیروی انتظامی در بخش های مختلف ماموریتی، اولویت های پلیس قم را هوشمند سازی، کاهش سرقت، رفع موانع و گره های ترافیکی، عفاف و حجاب و کشف و برخورد با جرایم فضای مجازی بیان کرد.
میرفیضی در ادامه سخنان خود به ارتباط مطلوب و سازنده بین فرماندهی انتظامی استان قم و دستگاه قضایی استان اشاره و با بیان اینکه در قم ارسال پرونده ها به دستگاه قضائی به صورت سیستمی شده و این مهم در کاهش مراجعات حضوری مردم و کاهش زمان رسیدگی به پرونده ها تاثیر بسزایی داشته است، عنوان کرد: با تلاش های صورت گرفته، مراجعات حضوری 70 درصد کاهش داشته است.
فرمانده انتظامی قم با تاکید بر اینکه خدمتی ارزشمند است که منجر به رضایتمندی مردم شود، تصریح کرد: کسی که امداد خواهی می کند از لحاظ زمان و ثانیه برای آن مانند دقیقه و دقیقه نیز برای آن مانند ساعت سپری می شود، بنابراین فوریت رسیدگی به تماس مردمی بسیار حائز اهمیت بوده و پلیس به عنوان خادم مردم از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد کرد.