به گزارش روز شنبه پایگاه خبری سینت، همچنین از این پس فروش اینترنت به اشخاص و شرکتها، به یکی از کسب و کارهای جدید آمازون تبدیل خواهد شد.
دیو لیمپ، مدیر اجرایی آمازون در یادداشتی نوشت: «اخیرا داستانهای زیادی درباره افرادی شنیدهایم که به دلیل نبود دسترسی مناسب به اینترنت خانگی، از انجام امور شغلی یا تحصیلی خود بازماندهاند.»
به گفته آمازون، قرار است ۱۰ میلیارد دلار برای راهاندازی این پروژه که با عنوان Project Kuiper شناخته میشود، سرمایه گذاری شود. این مبلغ تقریبا دو برابر سود سه ماهه اخیر آمازون است. این شرکت یک بخش تحقیقاتی در ردموند واشنگتون راهاندازی خواهد کرد که عملیات طراحی و آزمایش ماهوارهها را بر عهده دارد.
این اقدام آمازون در حالی انجام میشود که شرکتهای دیگر مانند SpaceX پیش از این ماهوارههایی را به مدار زمین ارسال کردهاند. شرکت SpaceX مجوز پرتاب ماهواره به مدار زمین را در سال ۲۰۱۸ میلادی از دولت دریافت کرده است.
دسترسی به فضا اکنون به یکی از اهداف اصلی جف بزوس، ثروتمندترین شخص جهان و بنیانگذار آمازون تبدیل شده است. او مالک یک شرکت اکتشاف فضایی است و رویای انتقال صنایع تولیدی و سنگین به فضا را دنبال میکند تا بتواند کربن حاصل از این فعالیتها را از اتمسفر زمین خارج کند.
آمازون زمان اجرای پروژه Kuiper را اعلام نکرده است، اما کمیسیون ارتباطات فدرال که مجوز آن را روز سهشنبه تایید کرده است، اعلام کرد باید نیمی از این ماهوارهها تا ماه جولای ۲۰۲۶ در مدار زمین قرار گرفته باشند.