تهران - ایرنا - افزایش چشمگیر اعتراض‌ها در فلسطین اشغالی و تغییر ماهیت آن از نارضایتی اقتصادی به جنبشی برای سرنگونی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حالی رقم می‌خورد که «بنیامین نتانیاهو» بدون توجه به این ناآرامی‌های اجتماعی، اصرار بر ماندن در قدرت دارد.

تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو دیشب (شنبه شب) با حضور بیش از ۱۰ هزار نفر در شهر قدس اشغالی در مجاورت اقامتگاه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادامه پیدا کرد و بر اساس گزارش رسانه‌های این رژیم، اعتراضات تبدیل به بزرگترین تجمع در جریان سیل تظاهرات هفته‌های اخیر در سرزمینهای اشغالی شد.

علاوه بر تجمع‌های گسترده در نزدیکی اقامتگاه نتانیاهو در قدس اشغالی، برخی دیگر از تظاهرکنندگان در منطقه ساحلی «قیصریه» مقابل منزل وی گردهم آمدند و هزاران نفر نیز در نقاط مختلف فلسطین اشغالی برای سرنگونی نتانیاهو روانه خیابان‌ها شدند.

اما این پایان ماجرای دیشب نبود و تل آویو نیز صحنه جنب و جوش تظاهرکنندگان علیه بی‌کفایتی کابینه‌ای شد که نتانیاهو هدایتش را بر عهده دارد. تل آویو با بالا گرفتن تب اعتراض‌ها شاهد درگیری‌های خونین بین گروه‌های راست‌افراطی طرفدار نتانیاهو و مخالفان وی بود. تاکنون در نتیجه درگیریه این دور گروه ۴ نفر را راهی بیمارستان شده‌اند.

این اتفاقات گواهی شکل‌گیری ناآرامی‌های اجتماعی را می‌دهد که پلیس رژیم صهیونیستی نیز به آن اعتراف کرده است. براساس گزارش پایگاه صهیونیستی «ان۱۲ » (N۱۲) یک مقام ارشد پلیس رژیم اشغالگر پشت درهای بسته وضعیت اسرائیل را در حالت هرج و مرج اجتماعی توصیف کرد.

با وجود ناآرامی و حضور گسترده معترضان در کف خیابان‌ها بر علیه نخست‌وزیر که شبکه‌های تلویزیونی رژیم صهیونیستی در نهایت مجبور به پوشش رسانه‌ای از آن شدند، نتانیاهو همین پوشش رسانه‌ای را نیز تاب نیاورد و به شبکه‌های تلویزیونی ۱۲ و ۱۳ حمله کرد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در صفحه رسمی فیسبوک خود مدعی شد که آنها یک تلاش ناامیدانه برای شستشوی مغزی عموم با هدف سرنگون کردن یک نخست‌وزیر قوی از جناح راست انجام می‌دهند.

با این حال که دیشب بزرگترین تجمع اعتراضی علیه نتانیاهو در سرزمینهای اشغالی شکل گرفت، وی همین پوشش کمرنگ رسانه‌ای را تبلیغی رایگان برای گسترش اعتراضات چپ‌گراها و تلاشی در جهت با اهمیت جلوه دادن تجمع‌ها می‌داند.

از سویی دیگر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی معتقد است که دو شبکه تلویزیونی ذکر شده وجهه خشن معترضان و درخواست آنها برای کشتن وی و خانواده‌اش در تجمعات را نادیده می‌گیرند. اما بازتاب اخبار دستگیری افرادی که حتی پیام انتقادی علیه نتانیاهو در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند، ناقض ادعاهای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی است.

با وجود حجم گسترده درخواست‌ها برای استعفای نتانیاهو، وی در پایان به صورت تلویحی خبر ناگوار ماندن در سمت نخست‌وزیری و ادامه فعالیت در کابینه را داد و گفت که به مقابله با شیوع «ویروس کرونا» ادامه داده و اقتصاد رژیم اسرائیل را تقویت می‌کند.

اگرچه واکنش‌ها به سخنان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نشان از این دارد که وی دست‌بردار قدرت نیست، اما عزم تظاهرکنندگان در جنبش اعتراضی ضد نتانیاهو با پیگیری تجمعات در ۳۰۰ نقطه از فلسطین اشغالی در شب گذشته مسیر را برای سرنگونی وی هموار ساخته است.

همچنین براساس تخمین گروه "جنبش پرچم سیاه" از حضور حدود ۶۰ هزار نفر در اعتراض‌های دیشب، نشان می‌دهد که خشم معترضان نه تنها فروکش نکرده، بلکه به دیگر افراد ناراضی از فسادهای نتانیاهو سرایت کرده است.