علیرضا آخوندزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تاکنون برای هشت روستا از این تعداد تسهیلات پرداخت شده است و ۶ روستا نیز در مرحله تشکیل پرونده و پرداخت تسهیلات هستند.
وی ادامه داد: تاکنون ۱۹ میلیارد و ۷۱۰ میلیون ریال در قالب ۵۸ فقره تسهیلات به طرح "یک روستا یک محصول" و ۲۷ میلیارد و ۹۱۰ میلیون ریال در قالب ۱۱۲ فقره تسهیلات به طرح "روستای بدون بیکار" پرداخت شده و باقی نیز در دست اجرا و تکمیل مدارک است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجانغربی گفت: روستاهای مافی کندی، قینرجه، دورباش، تخت سلیمان، حمزهکندی، قوزلو افشار، شوریک، آغبلاغ ولدیان، گل سلیمان، حسنلو، کلاکین و بادینآباد و چورس از جمله روستاهایی است که در شهرستانهای خوی، سلماس، میاندوآب، چایپاره، نقده، مهاباد، تکاب و پیرانشهر شناسایی شده است.
آخوندزاده بیان کرد: اجرای طرحهای "روستای بدون بیکار"، "هر روستا یک طرح"، "خود اشتغالی"، "بومگردی" از جمله طرحهایی است که در روستاهای استان برای استفاده از جاذبههای گردشگری و بهبود امرار معاش روستاییان به اجرا گذاشته شده است.
وی گفت: اجرای این طرحها میتواند از مهاجرت روستاییان و توسعه حاشیهنشینی در شهرها جلوگیری کند.
وی با اشاره به فعالیت صندوق کارآفرینی امید در سطح استان افزود: تمامی ۱۷ شهرستان استان هماکنون دارای شعبات این صندوق است.
وی تاکید کرد: در راستای اجرای طرح کلی شهر و یا روستای بدون بیکار در آذربایجانغربی شهر سیمینه بوکان برای نخستین بار در کشور به عنوان شهر "بدون بیکار" معرفی شده که اقدامات لازم برای توسعه بازارچههای محلی این منطقه در حال انجام است.
صندوق کارآفرینی امید، براساس رویکرد جدید حمایت از کسب و کارهای خرد بازار محور با روش تامین مالی خرد، وظایف مهم و مغفول ماندهای را در زنجیره حمایتهای دولتی از تولید در بخش خصوصی برعهده داشته است.