علی مظفری سهشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: یکی از مهمترین رویکردهای دولت تدبیر و امید بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری نگاه ویژه به آموزش و پرورش بوده است و بر همین اساس در سه سال اخیر بیش از هزار میلیارد ریال در بخش احداث و نوسازی مدارس در داراب هزینه شده است.
وی با بیان اینکه از ابتدای شروع به کار دولت تدبیر و امید، نگاهی ویژه به زیرساختها در شهرستان داراب سبب شده که امروز این شهرستان به کارگاه بزرگ سازندگی تبدیل شود، گفت: از سال ۱۳۹۷ تاکنون، آموزش و پرورش داراب درصدر تخصیص اعتبارات استانی، شهرستانی و متوازن بوده که ۴۸ پروژه عمرانی و زیرساختی در حال ساخت گواهی بر این امر است.
فرماندار ویژه داراب گفت: همچنین از سال ۹۲ تاکنون، هفت پروژه از این طرحها با مبلغ ۱۳۷ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده و تعداد ۱۰ پروژه با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال در سال ۹۹ به بهرهبرداری میرسد و همچنین ۳۱ پروژه دیگر نیز در دست احداث ات که با تامین اعتبار تکمیل و در سالهای آتی به بهرهبرداری میرسد.
علی مظفری در ادامه افزود: در سال ۹۹ تعداد ۶ پروژه توسط نوسازی و خیرین با اعتبار اولیه ۱۵۰ میلیارد ریال شروع به ساخت شده که شامل دبیرستان دکتر خشنود، مدرسه شهید اساسه حسین آباد، هنرستان سردار سلیمانی جنت شهر، مدرسه ۶ کلاسه ابتدائی دکتر خشنود دولت آباد و دو مدرسه نیز در بخش فورگ می باشد.
فرماندار ویژه داراب به ۱۰ پروژه ای که در حوزه آموزش و پرورش در سال ۱۳۹۹ افتتاح می شود اشاره کرد و گفت: پروژه استخر فرهنگیان، درمانگاه فرهنگیان، مدرسه ۶ کلاسه سیمان، مدرسه ۶ کلاسه شاهرخ حسن آباد، مدرسه ۶ کلاسه خیرآباد، مدرسه ۶ کلاسه شریعت شمس آباد، سالن ورزشی شهرک غدیر هنرستان، هنرستان ۱۲ کلاسه سرکار خانم مریم روان ، مدرسه ۶ کلاسه طرح برکت روستای مروارید و دبیرستان شش کلاسه شهرک غدیر نیز در سال جاری به بهرهبرداری می رسد.
رئیس شورای آموزش و پرورش داراب در ادامه افزود: آموزش و پرورش داراب و فورگ در کنار نوسازی مدارس و خیرین کارهای بزرگ در جهت رفاه حال فرهنگیان و دانش آموزان در شهرستان انجام داده که از مهمترین آنها میتوان به احداث استخر سرپوشیده شنا با اعتبار ۷۰ میلیارد ریال، احداث سالن ورزشی با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال، تعویض سیستم سرمایشی و گرمایشی ۱۱۰ مدرسه با اعتبار ۷۰ میلیارد ریال، ایزوگام مدارس به متراژ ۱۱۷ هزار متر مربع با اعتبار ۱۰۴ میلیارد ریال هوشمندسازی ۲۶۰ کلاس مدرسه با اعتبار ۲۳ میلیارد ریال و ساخت درمانگاه و تجهیز باشگاه فرهنگیان و همچنین ساخت سالن چند منظوره امام سجاد داراب اشاره کرد.
فرماندار ویژه داراب که ریاست شورای پشتیبانی سوادآموزی نیز بر عهده دارد در ادامه گفت: سوادآموزی شهرستان داراب یکی از شهرستانهای موفق در کشور بوده و در دو سال گذشته نیز رتبه برتر استان را به خود اختصاص داده است.
وی ضمن تشکر از مجموعه سوادآموزی شهرستان داراب گفت: تا امروز ۱۴ مدرسه یادگیری محلی جهت آموزش گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال راه اندازی نموده که با توجه به آمارهای سرشماری بیش از ۹۷ درصد مردم داراب باسواد شدهاند و این رشد قابل ملاحظه توسط نهضت سوادآموزی داراب سبب شده که این مجموعه در کشور جایگاه ویژه را به خود اختصاص دهد.
مظفری در خصوص اشتغال در حوزه سوادآموزی نیز گفت: ۲۵۰ تن از جوانان شهرستان در مراکز یادگیری و نهضت سوادآموزی مشغول به کار شده اند که تا امروز بیش از ۳۰ میلیارد ریال حق الزحمه جهت آموزش بیسوادان به آنها پرداخته شده است.
معاون استاندار فارس در ادامه افزود: خیرین شهرستان داراب نقش تاثیرگذاری در توسعه و پیشرفت داراب داشته و کمک بیش از یکصد میلیارد ریالی این عزیزان باعث شده بسیاری از این پروژه آغاز و توسط دولت تکمیل شود.
مظفری به نگاه ویژه خود به آموزش و پرورش نیز اشاره کرد و افزود: اعتقاد دارم فرهنگ و آموزش زیر بنای رشد و توسعه کشور بوده و اگر زیرساختهای آموزشی اصلاح شود بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد.
شهرستان داراب در جنوب شرقی استان فارس و در فاصله ۲۲۰ کیلومتری از شیراز واقع شده است.