حبیب یزدانپناه روز دوشنبه با اشاره به نقش بومگردیها در توسعه پایدار روستایی، اظهار داشت: با افتتاح نخستین اقامتگاه بومگردی گرمه در روستای دشت، تمام شهرستانهای هشتگانه استان از این زیرساخت گردشگری بهرهمند شدند.
وی گفت: خراسان شمالی دارای ویژگیهای منحصر بهفردی از انواع گردشگری نظیر توریسم عشایر، آثار باستانی، تاریخی، فرهنگی و تنوع قومی است که مکمل ظرفیتهای طبیعی استان محسوب میشوند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی با اشاره به وجود ۱۵۹ مرکز اقامتی، رفاهی و پذیرایی در استان، اظهار داشت: از این تعداد قریب به ۴۰ واحد اقامتگاه بومگردی است و درمجموع تأسیسات اقامتی استان، ظرفیت پذیرش بیش از هزار نفر را دارند.
وی افزود: خراسان شمالی با بیش از ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲۴ منطقه نمونه ملی و استانی و هشت روستای هدف گردشگری مقصدی بکر برای طبیعت دوستان و علاقهمندان به فرهنگ و آیینهای اقوام مختلف است.
یزدانپناه بابیان اینکه در حال حاضر برگزاری هرگونه مراسم و تجمع در تاسیسات گردشگری استان ممنوع است، از مردم خواست تا زمانی که شیوع ویروس کرونا در استان در وضعیت زرد و سفید قرار نگرفته است، از حضور در پارکها و اماکن تفریحی و گردشگری و مسافرت خودداری کنند.
تشدید محدودیت های کرونایی از دو هفته قبل و با قرمز شدن وضعیت خرااسن شمالی اعمال شد.
هفت هتل، یک متل، ۱۱ مهمانپذیر، ۳۸ خانهمسافر و ۳۵ اقامتگاه بومگردی در استان خراسان شمالی مسافران را پذیرش می کنند.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی بیش از ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲ منطقه نمونه ملی و ۲۲ منطقه نمونه گردشگری استانی دارد.