مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران روز دوشنبه با اشاره به اینکه این اقدام به عنوان بازگرداندن حس نوستالوژی برای دهه ۴۰ انجام میشود، افزود: سالانه حدود سه میلیون نفر از شهروندان از خدمات این دستگاه بهرهمند میشوند که این اقدام میتواند بهترین ظرفیت برای ادامه خدمات ورزشی باشد.
امیر محسنی اضافه کرد: همچنین در این راستا در طول سال گذشته نیز مسابقات ورزشی برای یک میلیون و ۲۵۰ هزار نوجوان و جوان تهرانی در ۸۰ رشته ورزشی توسط این نهاد برگزار شد.
وی با بیان اینکه سازمان ورزش شهرداری تهران، متولی ورزش همگانی و شهروندی در پایتخت محسوب میشود، افزود: آمادهایم تا استعدادیابی را برای ۵۱ فدراسیون ورزشی انجام دهیم چراکه مهم شناسایی استعدادها و بهرهمندی از آنها توسط فدراسیونها در سطح جهانی است.
محسنی با اشاره به یادگیری مهارت رانندگی تصریح کرد: متاسفانه آمار تلفات رانندگی در کشور ما بسیار بالاست، پس باید فضای خوبی را فراهم کنیم تا مهارت رانندگان ما در سطح خیابان ها، معابر و جادهها افزایش یابد.
مدیر عامل سازمان ورزش شهرداری تهران، با اشاره به اتمام طراحی ۴ دهکده ورزش در پایتخت، افزود: سایت سرخه حصار و ۵۰ هکتار زمین در قلعه مرغی که در دهه ۴۰ بر روی باند فرودگاه، مسابقات اتومبیل رانی برگزار میشد نیز برای ایجاد سایت اتومبیل رانی و موتورسواری درنظر گرفته شده است.
وی از تبدیل این تفاهمنامه به چندین قرارداد خبر داد و خاطرنشان کرد: با این رویکرد ورزش پایه شهروندی منقطع نشده بلکه این طرح ها می تواند در سال های آینده ادامه دار باشد.
تفاهم همکاری این ۲ نهاد ورزشی امروز -یکشنبه- در فدراسیون موتور سواری و اتومبیلرانی برگزار شد که طی آن «مازیار ناظمی» سرپرست فدراسیون در خصوص توسعه این ورزش در پایتخت تاکید کرد.
قلعه مرغی نام قریه ای واقع در دهستان غار بخش دوازده طهران قدیم و منطقه ۱۹ کنونی است.
کلمه قلعهمرغی در آغاز پیدایش هواپیما در ایران و پیش از باب شدن واژه فرودگاه، به عنوان محل فرود و پرواز و نگهداری هواپیما به کار میرفته است و از این رو، این نام روی این محل ماندهاست.
این فرودگاه با واگذاری کاربری ارتش به شهرداری، به بوستان ولایت تغییر نام دادهاست.