به گزارش ایرنا این طرحها شامل احداث خطوط ۶۳ کیلوولت چهار مداره و نصب ابر ترانس ۳۰ مگاولت آمپر است که امروز، دوشنبه در قالب پروژههای پویش هر هفته «الف، ب ایران» در این شهرستان افتتاح شد.
خطوط ٦٣ کیلوولت چهار مداره جدید شهرستان به طول ۵.۸ کیلومتر با ٣٦٥ میلیارد ریال سرمایهگذاری پس از ۱۳ سال اجرا و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
ابرترانس ٣٠ مگاولت امپر پست فوق توزیع فاطمیه نیز با ٣٧ میلیارد ریال هزینه اجرا شده و با بهرهبرداری از آن علاوه بر افزایش ١٥ درصدی ظرفیت برق شهرستان، زمینه پایداری شبکه و اصلاح ولتاژ مصرفکنندگان نیروی برق فراهم میشود.
اولین پست که برق ۴۰۰ کیلوولت را به ۶۳ کیلوولت تبدیل میکرد، در سال 1387 با سرمایهگذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی در جاده موسوم به کانال ورامین احداث و از آن، ۲ خروجی به شهرستان ورامین و دو خروجی به شهرستان پیشوا ارسال شد.
البته در مناطقی مانند شهرک خیرآباد و شهید مدرس ورامین به دلیل نزدیکی به این پست مشکلی در خصوص ضعف ولتاژ وجود ندارد ولی مرکز و بافت اصلی شهر ورامین به دلیل آنکه در انتهای شبکه قرار دارد، همواره با ضعف ولتاژ مواجه بوده است.
پس از احداث پست تبدیل برق ۴۰۰ به ۶۳ کیلوولت قرار بود که چهار خروجی برق به مرکز ورامین و جوادآباد کشیده شود تا مشکل ضعف ولتاژ در مناطق مختلف شهرستان برطرف شود ولی اجرای این پروژه به دلیل وجود برخی از معارضان بیش از ۱۰ سال مسکوت باقی ماند.
اما از 2 سال پیش عملیات اجرایی خط ۶۳ کیلوولت آغاز و زیرساختهای اجرای طرح تا میدان ولی عصر (عج) ورامین با رفع معارضان شخصی فراهم و با همکاری مستقیم فرمانداری و مرکز تحقیقات کشاورزی استان تهران زمینه اجرای فاز نخست تا خیابان دانشسرا فراهم شد و امروز این طرح مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع است.