جیرفت - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از خرید چهار دستگاه اکسیژن ساز برای بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های جنوب کرمان خبر داد.

اصغر مکارم روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مجموع قیمت این دستگاه‌های اکسیژن‌ساز را پنج میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان اعلام کرد.

وی تصریح کرد: سه دستگاه اکسیژن ساز با اعتبار تقریبی هر کدام یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به سه بیمارستان جنوبی کرمان اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: همچنین یک اکسیژن ساز ۶۰۰ لیتری نیز با اعتبار ۲ میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان برای بیمارستان امام خمینی (ره) جیرفت خریداری شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به بازدید خود از بیمارستان‌های جنوب کرمان اشاره کرد و گفت: با همراهی معاونان و مدیران ستادی دانشگاه از مراکز و بیمارستان‌های رودبار، کهنوج، قلعه‌گنج و منوجان در راستای بررسی وضعیت ارائه خدمات و رفع مشکلات بازدید شد.

وی ضمن قدردانی از سربازان خط مقدم مقابله با ویروس کرونا، افزود: در کنار بررسی وضعیت بیمارستان‌ها دلجویی از کادر درمان و شنیدن درخواست‌های آن‌ها انجام شد.

مکارم به بازدید از رودبار جنوب و بیمارستان سیدالشهدا این شهرستان اشاره و تصریح کرد: خدمات‌رسانی مطلوبی در این بیمارستان به مردم ارائه می‌شود.

وی از اختصاص ۲ میلیارد ریال به بیمارستان رودبار جنوب خبر داد و گفت: در راستای بهره‌برداری سریع‌تر از ۲ طرح زایشگاه و دیالیز بیمارستان رودبار با پیمانکار رایزنی شد تا مردم بتوانند هر چه زودتر از این خدمات استفاده کنند.

او همچنین به بازدید از بیمارستان دوازده فروردین کهنوج و مرکز شانزده ساعته جامع سلامت این شهرستان اشاره کرد و گفت: کلینیک بیمارستان کهنوج یکی از مجهزترین و بزرگترین کلینیک‌های جنوب استان کرمان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: همچنین مقرر شد ۶ خانه بهداشت از مراکز موجود قلعه‌گنج به زودی تعمیر و تجهیز شوند و مرکز درمان بستر رمشک نیز مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی در مجموع از وضعیت بیمارستان منوجان اعلام رضایت کرد و گفت: تصفیه‌خانه بیمارستان امام حسین (ع) منوجان با اعتبار ۶۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسیده است.

مکارم افزود: توسعه اورژانس بیمارستان منوجان به زودی آغاز و طرح احداث ۶ پانسیون برای پزشکان این شهرستان پیشرفت فیزیکی خوبی دارد.

وی ادامه داد: برای تکمیل کادر درمانی و سایر پرسنل بیمارستان منوجان اولویت با نیروهای بومی است.

دانشگاه علوم پزشکی جیرفت مستقل از مزکز استان، هفت شهرستان جنوبی کرمان را تحت پوشش دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به شرایط کرونا طی روزهای اخیر در منطقه جنوب کرمان اشاره کرد و گفت: به لطف خدا طی روزهای اخیر ورودی بیمارستان های ما به ویژه در حوزه بیماران سرپایی کرونا کمتر شده است.

وی ادامه داد: هنوز هم ما بیماران بدحالی را متاسفانه در بخش ای سیو های بیمارستان جیرفت و بیمارستان ۱۲ فروردین داریم اما به نسبت این آمار کاهش پیدا کرده است.

«ویروس کرونا»، اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

تاکنون ۳۱۴ هزار و ۷۸۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۲۱۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان‌باختگان این بیماری به ۱۷ هزار و ۶۱۷ نفر رسید.