محمد صیدلو روز سه شنبه در جلسه شورای اداری آموزش و پرورش شهرستان ری اظهار داشت: در آموزش و پرورش بیشتر از سازمان ها و نهادهای دیگر ناچار هستیم تا در نحوه فعالیت و آموزش به دلیل شیوع ویروس کرونا و شرایط پیش آمده تجدید نظر داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه زحمات معلمان در دوره کرونایی به جامعه معرفی شود، افزود: در مدرسه قرار است انسان به معنای واقعی و یک دانشمند تربیت شود و برهمین اساس حتی در دوران کرونا نیز تعلیم و تربیت متوقف نشد.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران خاطر نشان کرد: احتمال اینکه آغاز سال تحصیلی لزوما همراه با بازگشایی مدارس نباشد و بر همین مبنی اقدامات و پیش بینیهای لازم برای آغاز سال تحصیلی انجام گرفته است.
وی ادامه داد: شورای آموزش و پرورش فقط برای حل مشکلات این حوزه نیست بلکه باید نظرات و پیشنهادات برای بهبود روند کار هم ارائه شود.
این مسئول آموزشی خاطرنشان کرد: کیفیت آموزش و پرورش در شهرستان ری دارای اهمیت است و با توجه به محدودیتهایی که در ناحیه یک ری وجود دارد نیاز به پیگیری بیشتری برای توسعه فضای آموزشی است.
وی به اهمیت شبکه شاد در فضای آموزشی مجازی اشاره کرد و گفت: شبکه شاد بستر مجازی است که از اول مهر مورد استفاده قرار گرفته و اقدام جدی می شود و اگر امکان حضور دانش آموز و معلم در مدرسه وجود نداشت از این شبکه بهره می گیرند.
صیدلو یادآور شد: فلسفه شکل گیری و ارائه محاوای آموزشی باید مشخص شود و اینکه پاسخگوی نیاز مخاطبان است.
این مسئول اضافه کرد: 715 رییس مطقه آموزش و پرورش به صورت زنده با مدیر ارتباط داشته و همچنین سه هزار و 500 مدیر مدرسه هم از این شبکه بهره مند می شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران گفت: شبکه شاد نسبت به پیام رسانهای دیگر بستر اختصاصی داشته و بستر ملی و ایزوله شده باید همراهی کرد تا گسترش یابد و مشکل اموزش و معلم را رفع کند.
وی ادامه داد: تهران با توجه به اینکه پایتخت است و دارای شهرستان های گوناگون اما جزو محروم ترین استان کشور به شمار می رود.
آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران شامل فیروزکوه، دماوند، رودهن، پردیس، شهرری (ری یک و ۲)، پاکدشت، پیشوا، ورامین، قرچک، کهریزک، فشافویه، چهاردانگه، جوادآباد، اسلامشهر، رباط کریم، شهریار، ملارد، شهر قدس، بهارستان (یک و۲) است