جواد عاشوری روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: روزانه ۲۰ دستگاه کامیون حمل مرغ به مرکز شهر مراجعه و گوشت مورد نیاز را بین واحدهای صنفی تقسیم میکنند که تردد این خودروها موجب گرهترافیکی میشود و نیازمند اقدامات اساسی برای حل این مشکل است.
وی اضافه کرد: بیشتر مرغ فروشیها در خیابانهای شهدا و باباطاهر مستقر هستند و تردد کامیونهای حمل مرغ موجب نارضایتی واحدهای صنفی مستقر در این محلها و ایجاد مزاحمت برای عابران شده است.
رییس اتحادیه مرغ، ماهی، تخممرغ و پرندهفروشان همدان گفت: با راهاندازی یک میدانبار شبیه میدان میوه و ترهبار میتوان کار توزیع مرغ را به این مکان منتقل و از مشکلات و گرفتاریهای فعلی خلاص شویم که اجرای این طرح نیازمند حمایت برخی ادارهها و نهادها است.
وی از شهرداری و فرمانداری خواست زمینی را برای اجرای این طرح در اختیار اتحادیه قرار دهند تا با کمک واحدهای صنفی کار تجهیز و غرفهبندی آن انجام شود.
عاشوری یادآوری کرد: با اجرای این طرح از آلودگی زیستمحیطی حمل و جابهجایی مرغ در خیابانهای اصلی کاسته میشود و تردد و ترافیک مرکز شهر نظم بیشتری میگیرد.
عاشوری خاطرنشان کرد: از التهاب بازار مرغ و تخممرغ کاسته شده و با تدابیر صورت گرفته از سوی مسوولان استان نرخ مرغ روی کیلویی ۱۵ هزار تومان ثابت مانده و قیمت تخممرغ نیز کاهش محسوسی یافته است.
وی نرخ یک شانه تخم مرغ را ۱۷ تا ۲۱ هزار تومان اعلام کرد و گفت: قیمت ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومان برای یک دانه تخم مرغ عادلانه است و بیشتر از این گرانفروشی محسوب میشود و نیازمند رسیدگی بازرسان دستگاههای نظارتی است.
رییس اتحادیه مرغ، ماهی، تخممرغ و پرندهفروشان همدان افزود: اگر چه میزان فروش مرغ از روزانه ۷۰ تن به ۵۵ تن کاهش یافته است اما کمبودی در بازار وجود ندارد و تامین و توزیع به خوبی صورت میگیرد.
عاشوری تاکید کرد: هر چقدر در قیمت و میزان اقلام یاد شده در تعادل و ثبات هستیم اما در نحوه حمل و توزیع مرغ و تخم مرغ بین واحدهای صنفی مشکلات و مسائلی وجود دارد.
۳۷۰ واحد مرغ فروشی در شهر همدان فعالیت دارند.