کرمانشاه- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: سازمان جهادکشاورزی استان اگر بتواند طبق برنامه خود امسال ۲۹ هزار هکتار از اراضی دیم را به آبی تبدیل کند می توان آن را یک انقلاب در صنعت کشاورزی کرمانشاه قلمداد کرد.

به گزارش ایرنا، هدایت حاتمی عصر دوشنبه در کارگروه سرمایه گذاری استان که در سرسرای شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: آبی کردن این مقدار اراضی دیم معادل ۱۰ درصد کل اراضی آبی استان کرمانشاه است که یک ساله محقق می شود.

وی همچنین با اشاره به صدور ۶۹۷ جواز تاسیس در سال گذشته از سوی جهادکشاورزی استان، خواستار بررسی سرنوشت جوازهای صادره شد و گفت: باید مشخص شود چه مقدار آنها فعالیت خود را آغاز و در چه مرحله ای هستند.

حاتمی همچنین خواستار دنبال کردن پروژه های نخلستان قصرشیرین، کارخانه خوراک ماهی و احداث ۱۶ شهرک کشاورزی از سوی مسوولان این سازمان شد و گفت: اجرای هرکدام آنها تاثیر زیادی در رونق بخش کشاورزی دارد.

معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه در ادامه با اشاره به یکی دیگر از برنامه های سازمان جهادکشاورزی در خصوص احداث ۳۵ واحد فراوری برای امسال، گفت: توان و ظرفیت استان بیش از اینهاست و باید برای افزایش واحدهای فراوری تلاش کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم ورود جدی تر به بخش مسکن در سال جاری تاکید کرد و گفت: با توجه به گردش مالی خوبی که این حوزه دارد می تواند باعث رونق اقتصادی در استان شود.

حاتمی در عین حال از طولانی بودن صدور مجوز برای انبوه سازی صنعت ساختمان در استان گلایه کرد و گفت: این کار اکنون بیش از ۲ ماه طول می کشد در حالی که اگر به کمتر از ۴۵ روز برسد برای سرمایه گذاران این صنعت ایجاد انگیزه کرده و پای آنها را بیشتر از قبل به کرمانشاه باز می کند.

معاون استاندار کرمانشاه گفت: تقویت صنعت ساختمان سازی در کنار همه مزایایی که دارد می تواند حوزه های وابسته مثل فولاد، گچ و سیمان، کاشی و سرامیک و ... را نیز تقویت کند.

وی همچنین خواستار افزایش تعداد واحدهای مسکونی مقاوم سازی شده روستایی در استان شد و گفت: با توجه به تجربه زلزله سرپل ذهاب می توان تعداد واحدهای مقاوم سازی شده از پنج هزار واحد در سال افزایش یابد.

حاتمی در پایان بر تقویت بیمه در صنعت ساختمان و مسکن و بیمه شدن همه کارگران ساختمانی تاکید کرد.