«حسین نعمتی» امروز (چهارشنبه) پس از دیدار با مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) و بازدید از تحریریه در گفتوگوی اختصاصی با ایرنا، افزود: با توجه به شرایطی که در کشور حاکم شد، استقبال مردم از بسته و امانت، افزایش یافت. به همین دلیل نیاز به ظرفیتسازی داشت. بر همین اساس از حدود سه ماه قبل، بحثهای مطالعاتی را برای اضافه کردن این ظرفیت آغاز کردیم.
وی افزود: در گذشته مرکز پستی «لشگر» تنها هاب پستی کشور بود و مرسولات از تمام نقاط ایران به تهران میآمد و از آنجا توزیع میشد.
معاون وزیر ارتباطات افزود: به همین دلیل فشار زیادی به این مرکز وارد میشد اما دو هفته قبل با ظرفیتهای خوبی که در برخی استانهای کشور وجود داشت، تصمیم گرفتیم بار ترافیکی را در کشور تقسیم کنیم.
نعمتی خاطرنشان کرد: برای این کار چهار استان را در نظر گرفتیم. استانهای آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، همدان و اصفهان به عنوان هاب پستی به ظرفیت شرکت ملی پست کشور اضافه شد. این چهار مرکز از سه روز گذشته کار خود را آغاز کردند. این شهرها میتوانند با شهرهای اطراف خود نیز همکاری پستی داشته باشند.
معاون وزیر ارتباطات گفت: در آینده، شهر دیگری نیز به عنوان هاب پستی در کشور تعیین می شود، چرا که این میزان میتواند پاسخگوی نیاز شهروندان باشد. البته قبل از پیروزی انقلاب در این خصوص مطالعاتی انجام شده است که آن مطالعات تاکید دارد باید ۹ هاب پستی در کشور وجود داشته باشد، اما اکنون این میزان از مراکز پستی، جوابگوی نیاز کشور است.
مدیرعامل شرکت ملی پست اضافه کرد: ایجاد پنج هاب پستی در کشور اقدام بزرگی است. در تمام دنیا از چنین ظرفیتی استفاده میشود و برای کشور و شهروندان دارای محاسن زیادی است.
نعمتی اشاره کرد: ما روزانه ۱۰۰ هزار مرسوله در تهران داریم و با ظرفیت ایجاد شده در این چهار استان تعداد مرسولات آنها نیز به ۵۰ هزار مرسوله میرسد. افزایش سرعت و کیفیت ارسال و توزیع کالا از جمله نتایج راهاندازی این چهار هاب به ظرفیت کشور است.
وی خاطر نشان کرد: ایجاد این ظرفیت برای ۱۰۰ نفر اشتغالزایی کرده است.