به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری اکسیوس، بیش از نیمی از آمریکاییها که در نظرسنجی مشترک ایپسوس- ان پی آر شرکت کردهاند، از دستورالعمل اجباری سراسری دو هفته ماندن در خانه برای جلوگیری از انتشار سریع ویروس کرونا حمایت میکنند.
اما چرا چنین دستورالعملی اهمیت دارد؟ براساس آمار منتشر شده توسط دانشگاه جان هاپکینز، مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ و شمار مبتلایان بستری شده در ایالات متحده در حال افزایش است و تاکنون بیش از ۱۶۰ هزار نفر در اثر این بیماری در آمریکا جان خود را از دست دادهاند.
حدود دو سوم از شرکت کنندگان در این نظرسنجی هم بر این باور هستند که به باور آنها نحوه مقابله دولت با این بیماری همه گیر بدتر از سایر کشورهای جهان بوده است.
ضمن آنکه ۶۲ درصد پاسخ دهندگان از یک راهبرد واحد و ملی برای بازگشایی مشاغل پشتیبانی میکنند و ۶۰ درصد نیز طرفدار یک راهبرد مشابه برای مدارس هستند. ۵۹ درصد شرکت کنندگان معتقد هستند که کارگران باید برای این دو هفته ماندن در خانه دستمزد دریافت کنند و ۵۵ درصد نیز حامی ممنوعیت موقت سفرهای بین ایالتی هستند.
این در حالی است که «آنتونی فائوچی» رییس موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی و عضو کارگروه مبارزه با کرونای کاخ سفید هفته گذشته در گفت و گو با شبکه خبری سی ان ان گفت: در حال حاضر از این دستورالعمل حمایت نمیکند. «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا نیز اجرای چنین دستوری را رد کرد.
فائوچی با تأکید بر اینکه بازگشت به دوران قرنطینه نمیتواند موثر باشد، افزود: زدن ماسک، پرهیز از حضور در مناطق شلوغ، شستشوی دستها و رعایت فاصله اجتماعی میتواند اقدامات مهمی در کاهش شیوع کووید-۱۹ باشد.
نظرسنجی ایپسوس- ان پی آر در مصاحبه با یک هزار و ۱۱۵ بزرگسال در آمریکا در تاریخ ۳۰ تا ۳۱ ژوئیه (۹ و ۱۰ مرداد) انجام شده است.
براساس آخرین آمار منتشر شده تا به امروز، آمریکا با ۴ میلیون و ۹۱۸ هزار نفر مبتلا و بیش از ۱۶۰ هزار نفر جانباخته، رتبه نخست را در میان کشورهای جهان به لحاظ تاثیرپذیری از کووید-۱۹ دارد.