علی زینی وند روز چهارشنبه در آستانه فرارسیدن ۱۷ مردادماه روز خبرنگار در نشستی با خبرنگاران اظهار داشت: دستگاههای مدیریتی کشورهای توسعه یافته مبتنی بر دانش و آگاهی است از اینرو نقش مطبوعات در برنامه ریزی و تصمیم گیری این جوامع برجستهتر خواهد بود.
وی بیان کرد:تصویری که ازسیستان و بلوچستان طی سالهای گذشته در افکار عمومی مخابره شده تصویر واقعی نیست.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: مسائل مربوط به حوزه قاچاق مواد مخدر و ناامنیهای جزیی مربوط به کل کشور و مختص به سیستان و بلوچستان نیست.
وی تصریح کرد: تصویر تک بعدی از سیستان و بلوچستان ظلمی به مردمان این استان و باعث کند شدن روند توسعه شده است.
زینی وند گفت: سیستان و بلوچستان به لحاظ فرهنگی، جغرافیایی، منابع طبیعی، تاریخی و همچنین حوزههای اقتصادی، صنعتی و معدنی ظرفیتهای متنوع دارد.
وی بیان کرد:تصویر نامطلوب سیستان و بلوچستان در بازه زمانی ۵ تا ۱۰ سال با ارایه هنرمندانه تصویر واقع گرایانه این استان تغییر خواهد کرد.
معاون سیاسی اجتماعی سیستان و بلوچستان بیان کرد: توقع ازاصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار تلاش برای تغییر چهره نامطلوب این استان، نداشتن گرایش سیاسی خاص و ارایه بی طرفانه حقایق است.
وی در ادامه نقد منصفانه از سوی رسانهها را خواستار شد و افزود:رسانهها در عین نقد بی رحمانه ضعفها و مشکلات، خدمات و دستاوردهای نظام را منصفانه منعکس کنند.
زینی وند با بیان نقش مشاورهای رسانهها در پیشبرد اهداف افزود: اصحاب رسانه با دادن پیشنهادات سازنده به مدیران اجرایی آنان را در انجام وظایفشان یاری دهند.
وی بیان کرد: مدیران و مسئولان دستگاههای دولتی از انتقادات سازنده آشفته نشده و با تامل و توضیح رسانه را توجیه و از ظرفیت آن استفاده کنند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندارسیستان و بلوچستان افزود: باید روزی فرا رسد که هیچ رسانه و خبرنگاری به خاطر کار حرفهای و انتقاد سازنده به مراجع قضایی ارجاع داده نشود.
وی در پایان گفت: در شرایط اپیدمی کرونا رسانهها فرهنگ سازی لازم را انجام داده تا مردم همزمان با زندگی عادی در سلامتیشان خللی وارد نشود.