مراسم آغاز و رونمایی از پوستر و تیزر تبلیغاتی جشنواره ملی فرهنگی هنری علوی در وزارت آموزش و پرورش با حضور مدیرعامل بنیاد بینالمللی غدیر و معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش صبح امروز (پنجشنبه ۱۶ مردادماه) برگزار شد.
جامعه ۳۰ میلیونی فرهنگی کشور مخاطبان هدف جشنواره
در این مراسم که تمامی ادارات کل آموزش و پرورش استانهای کشور به صورت ویدیو کنفرانس حضور داشتند، محمد اعتدادی مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان، به عنوان میزبان این جشنواره گفت: این جشنواره در چند بخش دانشآموزی دورۀ ابتدایی، دوره راهنمایی و متوسطه و همچنین بخش فرهنگیان و خانوادههای آنان که جامعۀ ۳۰ میلیون نفری را در بر میگیرد، طراحی و تدوین و برنامهریزی شده است.
وی افزود: تولید آثار در رشتههای شعر، داستاننویسی کوتاه، تولید فیلم کوتاه، خوشنویسی، طراحی پوستر، نقاشی خط، نقاشی رنگ روغن، کتابخوانی، نامه و مقاله را از محورهای مهم جشنواره خواند.
مهلت ارسال آثار از ۱۸ مرداد ۹۹ تا پایان آبان ماه خواهد بود و نتایج این رویداد فرهنگی با برگزاری مراسم اختتامیه اطلاع رسانی خواهد شد.
آشنایی دانشآموزان با آموزههای فرهنگ غدیر
در ادامه دکتر علیرضا کاظمی معاون فرهنگی و پرورشی وزیر آموزش و پرورش طی سخنانی خاطرنشان کرد: بر اساس درخواست بنیاد بینالمللی غدیر طی نشستی مشترک و توجه ویژۀ وزیر آموزش و پرورش این جشنواره طراحی و تدوین شد و امروز با حضور دکتر حسین ظریفمنش مدیرعامل بنیاد بینالمللی غدیر و مسئولان آموزش و پرورش در سراسر کشور به صورت ویدئوکنفرانس با میزبانی استان اصفهان آغاز می شود.
وی افزود: این جشنوارۀ ملی با مشارکت فعال همه استانها، تمامی مدارس، هنرستانهای تابعه آموزش و پرورش و بنیاد بینالمللی غدیر و با هدف آشنایی بیشترجوانان، نوجوانان، دانش آموزان و معلمان و خانوادههای آنها با غدیر وآموزههای علوی اجرا خواهد شد.
جشنواره غدیر به رشد فکری، عقیدتی و معرفتی مخاطبان میانجامد
به گزارش روابط عمومی بنیاد بین المللی غدیر، سپس دکتر حسین ظریفمنش ضمن تقدیر از معاون وزیر و اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: جشنوارۀ بزرگ علوی باب مناسبی را برای ترویج و تبیین اندیشه امیرمومنان علی(ع) که در حقیقت همان فرهنگ و اندیشۀ غدیر است باز میکند و به رشد فکری، عقیدتی و معرفتی مخاطبان کمک قابل توجهی خواهد کرد.
جشنواره ملی فرهنگی هنری علوی می تواند آغازی برای آشنایی بیشتر دانشآموزان با فضایل و آموزههای امیرالمومنین و ارتقای دانش فرهنگیان نسبت به فلسفه غدیر باشد.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی غدیر ادامه داد: این جشنواره دارای چهار ویژگی است. اول به مهمترین واقعه تاریخی یعنی غدیر می پردازد که عیدالله الاکبر است. پرداختن به موضوعی که هم اجرای امر الهی برای استمرار هدایت الهی در قالب امامت است و هم معرفی امیرالمومنین به عنوان ولی خدا، وصی رسول خدا و امام همه مسلمانان و اسوه بی بدیل همه فضیلتهاست و اهمیت و ارزش والایی دارد.
ظریفمنش با اشاره به آنکه مساله دوم آنکه می خواهد این موضوع و این حقیقت و پیام رسول خدا را از موضع هنر، خلاقیت، دانش و در قالبهای هنری و معرفتی عرضه کند یادآور شد: سوم آنکه، مخاطب این جشنواره آیندهسازان کشور هستند و جمع کثیری از مربیان ارجمند که سازندگان نسل آینده هستند. دانشآموزانی که باید پرچم غدیر را به عنوان نسخه شفابخش بشریت در سراسر جهان در اهتزاز در آورند و اولیای محترم آنان در این جشنواره شرکت می کنند.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی غدیر چهارمین ویژگی را ماندگاری آثار این حرکت فرهنگی دانست که می تواند در قالبهای مختلف ترویج دهنده غدیر و تعالیم امیرالمومنین باشد.
در پایان این مراسم از پوستر و تیزر تبلیغی این جشنوارۀ رونمایی شد.