سمنان- ایرنا- معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تلاش برای افزایش تجهیزات بیمارستانی برای مقابله با کرونا گفت: رویکردها در تمام سطوح باید ابتدا مبتنی بر کاهش تعداد بیماران کرونایی باشد تا اینکه تجهیزات را افزایش داد.

قاسم جان‌بابایی عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید از بیمارستان کوثر سمنان در گفت و گو با ایرنا، در پاسخ به این سوال که آیا افزایش تخت های بیمارستانی و تجهیزات پزشکی جوابگوی نیازها است، پاسخ داد: به هرحال تاکنون در ازای افزایش بیماران هم تخت آی‌سی‌یو و هم دستگاه های کمک تنفسی در کشور اضافه شد. 

وی بیان کرد: بیش از ۱۵۰۰ تخت ویژه در مدت شیوع کرونا اضافه شد و برنامه این است که در گام اول ٢ هزار تخت آی‌سی‌یو و همینطور دستگاه ونتیلاتور اضافه شود. 

معاون وزیر بهداشت و درمان تاکید کرد : امکان افزایش تخت‌های ویژه تا ۴ هزار تخت وجود دارد و ۸۰۰۰ تخت معمولی تا پایان امسال به مجموعه‌های درمانی در کشور اضافه می‌شود. 

وی تاکید کرد : باید بیمار کرونایی کم شود، واقعیت این است هر چقدر ظرفیت‌های درمانی و تجهیزات را افزایش دهیم و بیمار اضافه شود هیچکس نمی تواند پاسخگو باشد، تاکنون ظرفیت‌سازی شده است تا مردم به مشکل نخورند. 

جان‌بابایی گفت: مردم باید با شبکه بهداشت و درمان همکاری کنند تا بیماری کرونا بیشتر نشود و تعداد مبتلایان فروکش کند. 

معاون وزیر بهداشت و درمان در خصوص کادر درمان افزود: تا یک ماه دیگر ۳۰۰۰ نیروی تخصصی به کادر درمان کشور اضافه و بین بیمارستان ها توزیع خواهد شد. 

وی ادامه داد : در کنار این نیروها، بحث استخدام پرستاران و کادر پرستاری مطرح است تا بتوان مقداری از کمبودها را جبران کرد. 

وی بیان کرد: از صندوق توسعه ملی در گام اول به وزارت بهداشت و درمان مبلغی اختصاص پیدا کرد که در حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان بین دانشگاه ها توزیع شد یک مقدار برای لوازم مصرفی، ۲۵۰ میلیارد تومان برای اکسیژن‌ساز و در حدود ۶۰۰ میلیارد تومان برای تجهیزات پزشکی هزینه شد. 

وی گفت: برای مرحله دوم دریافت از صندوق ذخیره ملی منتظریم و مقرر است همین مقدار در اختیار قرار گیرد. 

معاون وزیر بهداشت و درمان افزود: میزان شیوع کرونا در پاییز امسال به طور مستقیم به رفتار مردم بستگی دارد و تا جای ممکن باید شیوه‌نامه‌های بهداشتی از سوی شهروندان رعایت شود. 

جان‌بابایی در سفر یکروزه مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان را افتتاح و از بیمارستان‌های معتمدی گرمسار و کوثر سمنان بازدید کرد.

به گزارش ایرنا، مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان (MCMC) در زیربنای ۱۳۰ متر در شهرستان سمنان مجتمع بهداشتی، درمانی، پژوهشی و فرهنگی فضل الله تدین به بهره‌برداری رسید.

دانشگاه علوم پزشکی سمنان نزدیک به ۳ هزار دانشجو دارد و به ازای هر ۱۱ دانشجو یک عضو هیات علمی در این دانشگاه تدریس می‌کند، ۶ شهرستان گرمسار، آرادان، سرخه، سمنان، مهدیشهر و دامغان تحت پوشش این دانشگاه است.