محمد رضا دشتی اردکانی جمعه شب در جمع خبرنگاران استان یزد افزود: البته از این مجلس که تنها دو ماه از فعالیت آن میگذرد نباید توقع داشته باشند مشکلات اقتصادی کشور را یک شبه حل کند و چنین چیزی امکان پذیر و شدنی نیست.
وی تاکید کرد: نمایندگان دو وظیفه مهم قانون گذاری و نظارت برقانون را برعهده دارند و اگر نماینده ای در امور اجرایی دخالت کند و با فشار بر وزرا و مدیران ارشد بخواهد مدیرانی را در استان یا شهرستان منصوب کند دیگر نمی تواند نقش نظارتی خود را به درستی انجام دهد.
وی در ادامه اظهار داشت: خبرنگاران چراغ روشن کننده مسیر حرکت مسئولان هستند و امیدواریم خبرنگاران استان یزد با نگاه فراجناحی به مشکلات استان نظیر آب، صنایع و دیگر معضلات نگاه کرده و برای حل این مشکلات به ما نمایندگان و مسئولان کمک و یاری نمایند .
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:بزرگترین مشکل و معضل استان یزد آب است و معتقدیم که صنایع و معادن فعال در استان باید در اجرای مسئولیت اجتماعی خود در آبرسانی به استان مشارکت کنند ، همچون طرح انتقال آب از خلیج فارس به استان یزد که با همین نوع مشارکت در حال انجام است ، البته با همراهی همه نمایندگان استان برنامهای را در دستور کار داریم که امیدواریم با همدلی ایجاد شده طی مدت چهار سال پیش رو مشکلات کم آبی استان کمتر شود.
دشتی اردکانی در پاسخ به سئوالی در مورد صنعتی شدن اردکان و مشکلات اجتماعی و زیست محیطی آن گفت: طرح آمایش در دست اجراست و قبل از بررسی گنجایش اردکان جهت استقرار واحدهای جدید، مجوز جدیدی در این خصوص صادر نخواهد شد چون صنعتی شدن و مهاجرپذیری اردکان باعث بوجود آمدن مشکلات و کمبودهایی برای شهروندان اردکانی شده و باید به سمت صنایع کمتر الاینده و پاک حرکت کنیم و در اکثر نشست های مردمی که دارم این دغدغه توسط مردم بیان شده و می شود.
نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه در برخی از مناطق اردکان کیفیت آب شرب باعث گلایه مردم شده است گفت: در حال پیگیری و رفع مشکل از طرف ارگانهای مربوطه هستیم و علاوه بر نصب سیستمهای آبشیرینکن در برخی نقاط شهرستان اردکان ، انشاالله با اتمام طرح انتقال آب خلیج فارس به اردکان تا سال آینده ، شاهد رفع بخشی از این کمبودها خواهیم بود.
رئیس کمیسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوالی در مورد خسارت شدید گردشگری استان یزد بدلیل شیوع کرونا و راهکارهای کمک به این بخش هم گفت: ظرفیت کمیسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی فرصت بسیار خوبی برای استان یزد به عنوان دومین شهر تاریخی جهان است و با توجه به اینکه شیوع ویروس کرونا بیشترین خسارت را به فعالیتهای گردشگری جهان و کشورمان و همچنین یزد وارد کرده ، لذا جلسات مکرری با مسئولان وزارت میراث فرهنگی و فعالان گردشگری برگزار شد و پیشنهاد اولویت دار و نخست ما نیز پرداخت تسهیلات بلاعوض و کم بهره به این بخش بود که متاسفانه به خوبی محقق نشده است .
دشتی اردکانی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: امکانات شهرستان اردکان جهت ۷۰ هزار نفر در نظر گرفته شده اما در حال حاضر بر اساس آمارهای غیر رسمی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در این شهرستان زندگی می کنند و این به دلیل صنعتی بودن این شهرستان است و باید برای جلوگیری از تبعات اجتماعی و زیست محیطی برنامه ریزی اصولی و مدون انجام شود.
نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی گفت: صنایع متعدد در اردکان وجود دارد که مشکلات محیط زیستی زیادی را نیز برای این شهرستان همراه دارد و علی رغم اینکه به پولدارترین شهرستان تبدیل شده ایم ولی متاسفانه این شرکت ها چون دولتی هستند عوایدی برای مردم اردکان نداشته و به تعهدات اجتماعی خود آنگونه که شایسته است عمل نکردند و با درخواست مردم ، همه شهرستان امکان سنجی خواهد شد و اگر ظرفیت اسقرار صنایع تکمیل باشد اجازه تاسیس و راه اندازی هیچ کارخانه جدیدی در اردکان را نخواهیم داد.
در پایان این نشست بمناسبت روز خبرنگار با اهدای گل از خبرنگاران تجلیل شد همچنین بمناسبت عید غدیر نیز شال سبز سیادت به خبرنگاران سادات اهدا گردید.
این نشست رسانه ای که با حضور مدیران و سرپرستان خبرگزاری ها و پایگاههای خبری و نشریات محلی و سراسری برگزار شد بعد از نزدیک به ۲۰ سال وقفه توسط نماینده جدید شهرستان اردکان مجددا برگزار شد.
مرکز شهرستان ۹۸ هزار نفری اردکان در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد و مطابق آمارها ۴۹ درصد جمعیت این منطقه را بانوان تشکیل می دهند.