نوشهر- ایرنا - شهرداری‌های شهرهای عباس آباد، سلمانشهر و کلارآباد در غرب مازندران به منظور فرهنگ‌سازی و دسترسی آسان عموم شهروندان و مسافران برای تهیه ماسک، اقدام به استقرار ایستگاه‌های توزیع ماسک رایگان در این شهرها کرده‌اند.

شهرستان عباس آباد دارای حدود ۵۴ هزار نفر جمعیت  و سه نقطه شهری و  ۴۳ نقطه روستایی است و طی هفته گذشته تاکنون  به خاطر حضور چشمگیر مسافران و گردشگران و رعایت نکردن پروتکل های مراقبت بهداشت فردی و مسائل دیگر در فهرست شهرستان های با وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفت .

فرماندار عباس آباد روز شنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت :‌ ایستگاه های توزیع ماسک رایگان در سه شهر عباس آباد،  سلمانشهر و کلارآباد از روز پنجشنبه گذشته آغاز به کار کرد و در هر ایستگاه روزانه به طور میانگین ۵۰۰ عدد ماسک بین گروه های هدف مثل رانندگان حمل و نقل عمومی ، کارگران فصلی و روز مزد و قشرهای آسیب پذیر توزیع و به هر فرد  مراجعه کننده یک عدد ماسک رایگان داده می شود ضمن اینکه توزیع ماسک برای اقشار مرفه و مسافر در قبال دریافت مبلغی وجه صورت می گیرد.

عباس شیرینی همپا افزود : از آنجایی که فرصت چندانی به آغاز بازگشایی مدارس باقی نمانده است ، بنا بر این ممکن است خیلی از خانواده ها بضاعت آنچنانی برای خرید ماسک به منظور استفاده فرزندانشان را نداشته باشند و به همین دلیل هم ماسک رایگان در صورت مراجعه در اختیار این دسته از دانش آموزان قرار می گیرد.

وی گفت : شهرداری ها با تعدادی از خیاطان منطقه برای تولید انواع ماسک قرارداد بسته اند و پارچه های با کیفیت برای این منظور در اختیارشان قرار می دهند تا ماسک مورد نیاز را تولید کنند و جنس پارچه ها هم به گونه ای است که علاوه بر قابل شست و شو بودن ، کاملا بهداشتی و مورد تائید شبکه بهداشت شهرستان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان عباس آباد پیش از این اعلام کرده بود که دستکم  ۲۶ بیمار کووید - ۱۹ این شهرستان در بیمارستان های غرب مازندران بستری هستند که از این شمار دست کم چهار نفرشان جان باختند.

این مسئول ، استفاده نکردن از اقلام بهداشتی خود مراقبتی ، رعایت نکردن فاصله گذاری اجتماعی و حضور غیر متعارف مسافران را از علت های تغییر وضعیت شهرستان عباس آباد از حالت عادی به قرمز عنوان کرده بود.

ویروس کرونا در استان مازندران  سی‌ام بهمن ماه سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار در بابل شروع شد. بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۱۲ نفر از کادر بهداشتی و درمانی دانشگاه  علوم پزشکی مازندران جان خود در راه خدمت به بیماران کرونایی از دست دادند و به جمع شهدای مدافع سلامت پیوستند.

براساس آمار هم اکنون بیش از  یک هزار و  ۶۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل تحت درمان قرار دارند.