خسرو سایوند یکشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر ۱۹ خوابگاه دانشجویی در سطح شهر ملایر فعال است که با احداث این مجتمع، این خوابگاهها متمرکز میشوند.
وی افزود: طبق قول مساعد بخش خصوصی قرار است این مجتمع خوابگاهی در مدت زمان ۲ سال آینده احداث و به بهرهبرداری برسد.
رییس دانشگاه ملایر بیان کرد: از سال گذشته تاکنون مجوز ۱۴ رشته جدید با توجه به اقلیم و سند توسعه راهبردی این شهرستان برای دانشگاه ملایر اخذ شد که در رشتههایی همچون گیاهان دارویی، عمران، محیط زیست، صنایع مبلمان، علوم کامپیوتر، علوم باغبانی و مهندسی هستهای است.
سایوند با بیان اینکه صنایع مبلمان هم اکنون به یک نقطه خوب در سطح دانشگاه رسیده است تاکید کرد: در تلاش برای راهاندازی وب سایت چند زبانه برای این صنعت هستیم و بهتازگی نیز یک تیم متخصص در حوزه رنگ، چوب، پارچه و مصنوعات چوبی به این شهرستان آمدند و از کارگاههای مبلمان منبت بازدید کردند.
وی آینده صنعت مبلمان منبت را روشن دانست و گفت: دانشگاه ملایر تاکنون موفق به اخذ مجوز و راهاندازی پژوهشکدههای انگور و کشمش و مرکز تحقیقات پیشرفته مبل و منبت و مرکز تحقیقات پیشرفته معدن شده است که نباید به راحتی از کنار مرکز تحقیقات پیشرفته معدن بگذریم.
رییس دانشگاه ملایر راهاندازی مرکز پرتودهی را از اقدامات مهم این دانشگاه برشمرد و افزود: مرکز پرتودهی دانشگاه ملایر یکی از معدود مراکز کشور است که توانایی بالایی در این زمینه به ویژه در محصولات کشاورزی دارد.
سایوند با اشاره به ارتقای مرتبه علمی ۲۶ عضو هیات علمی دانشگاه ملایر بیان کرد: در راستای ارتقای مرتبه علمی و تبدیل وضعیت استخدامی اعضای هیات علمی دانشگاه ملایر، از سال گذشته تاکنون به اندازه پنج برابر سالهای گذشته کار شد.
وی همچنین به تبدیل وضعیت ۸۹ نفر از کارکنان این دانشگاه در کمتر از یک سال اشاره کرد و افزود: در حوزه آزمایشگاهی نیز از سال گذشته تاکنون سه میلیارد تومان وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی خریداری شد و برای نخستین بار موفق به درآمدزایی یکصد میلیون تومانی از این آزمایشگاهها شدیم.
رییس دانشگاه ملایر راهاندازی مزرعه پژوهشی آموزشی و تحقیقاتی دام و طیور، تکمیل و بهرهبرداری از طرح تصفیهخانه فاضلاب دانشگاه، تکمیل طرح ساختمان پژوهشی و آموزشی شادروان آیت الله احمدی، ساماندهی فضای سبز و محوطهسازی دانشگاه با سطح ۱۰۰ هزار مترمربع، کاشت بیش از پنج هزار اصله نهال و توسعه زیرساختهای آی.تی و نرمافزاری شدن تمامی بخشهای دانشگاه را از دیگر اقدامات برشمرد.
سایوند به پیشرفت ۶۰ درصدی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ملایر اشاره و بیان کرد: این طرح از پیشرفت فیزیکی پنج درصدی در یک سال و نیم گذشته به ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال حاضر رسیده است و امیدواریم هر چه سریعتر تکمیل و به بهرهبرداری برسد.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۲ میلیارد تومان پسانداز در دانشگاه داشتیم یادآور شد: از سال گذشته تاکنون بیش از ۵۲ سند در خصوص بناها، وسایل و اموال دانشگاه ملایر تعیین تکلیف و سند صادر شد.
رییس دانشگاه ملایر با اشاره به فعالیت ۲۰۰ عضو هیات علمی، ۱۷۵ کارمند، وجود ۴۰۰ هکتار فضای فیزیکی و دانشکدههای مختلف در این دانشگاه گفت: دانشگاه ملایر یک قطب علمی در غرب کشور و دومین دانشگاه مطرح در استان همدان است و به یک دانشگاه جامع تبدیل شده است.
سایوند توسعه دانشگاه ملایر و ایجاد فضای آرامش را از اهمیت بالایی دانست و بیان کرد: امیدواریم این دانشگاه به سمت دانشگاههای نسل سوم و چهارم و دانشگاههای پژوهش محور پیش برود.
دانشگاه ملایر در چهار کیلومتری محور ملایر به اراک واقع شده و با ۸۷ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف با بیش از ۶ هزار دانشجو در حال فعالیت است.