احسان منصور کیایی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: توسعه، مرمت و بهسازی راه روستایی از اولویتهای اداره راهداری استان در سالجاری است.
وی ابراز داشت: نگهداری و ایمن سازی راهها و جادهها از جمله وظایف راهداری است و انتظار میرود فرمانداران شهرستانهای استان در تخصیص به موقع اعتبارهای حوزه راهداری همکاری لازم را داشته باشند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سمنان ادامه داد: تکمیل راههای روستایی نیمه تمام در قالب طرح ابرار، احداث دال و پل دهانه درجزین، دیوار ساحلی محور چاشم- خطیرکوه، روکش آسفالت راه روستایی و چهار خطه کردن محور از جمله طرحهای اجرا شده سال ۹۸ و در دست اقدام امسال است.
وی بیان کرد: احداث دیوار ساحلی به طول ۱۳۵ متر در محور چاشم- خطیرکوه، تکمیل عملیات اجرایی پل و راه روستایی چاشم- خطیرکوه- دوآب در شهرستان مهدیشهر و عملیات بهسازی رینگ در محورهای روستایی جنوب شهرستان سمنان از دیگر طرحهای در دست اقدام سال جاری است.
منصور کیایی، افزایش طول عمر جادههای روستایی را مستلزم نظارت و مراقبت ذکر کرد و افزود: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و هزینههای انجام شده در حوزه احداث و نگهداری از جادهها، باید بیش از پیش نسبت به اجرا و نگهداری از راهها اهتمام ورزید.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سمنان با بیان اینکه احداث عملیات عمرانی نیاز به حفظ و نگهداری دارد خاطر نشان کرد: جاده به لحاظ اهمیت و تخصیص اعتبارهای عمرانی نیازمند به نگهداریهای مداوم و به روز هستند.
۲ هزار و ۱۲۸ کیلومتر راه روستایی در استان سمنان وجود دارد که یکهزار و ۲۵۰ کیلومتر آسفالت و ۱۹۰ کیلومتر راه شوسه است.
۴۶ هزار خانوار با جمعیت ۱۴۲ هزار تن در بیش از ۲۸۰ روستای استان سمنان زندگی می کنند.