کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه گفت: براساس سند اجرایی اشتغال استان در سال ۹۹ که تعداد ۴۷ هزار و ۳۰۸ فرصت شغلی به طور ناخالص پیش بینی شده؛ تاکنون ۵۰ درصد آن به میزان ۲۳ هزار و ۵۵۸ شغل به طور ناخالص در سامانه رصد ثبت شده است.

روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه روز سه شنبه به نقل از حسن عزیزی اعلام کرد: براساس گزارش سامانه رصد شهرستان های اسلام آبادغرب با ۶۲ درصد، سرپل ذهاب با ۶۰ درصد و کنگاور با ۵۸ درصد بیشترین ثبت ایجاد اشتغال و شهرستان های گیلانغرب، پاوه و هرسین کمترین ثبت اطلاعات داشته اند.

وی همچنین از پرداخت تسهیلات ویژه کرونا به کسب و کارهای آسیب دیده خبر داد و گفت: تاکنون ۱۱ هزار و ۳۵۸ واحد به منظور حمایت از  ۱۵ هزار و ۴۵۶ فرصت شغلی درخواست دریافت ۱۳۰ میلیارد تومان تسهیلات در سامانه کارا کرده‌اند و در حال تکمیل پرونده در بانک های عامل برای دریافت تسهیلات هستند.

وی اضافه کرد: تاکنون مبلغ  ۲۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از این تسهیلات توسط مؤسسات و بانک های عامل استان در حمایت از سه هزار و ۴۴۵ فرصت شغلی به متقاضیان پرداخت شده است

عزیزی، روند پرداخت تسهیلات به بنگاه های آسیب دیده از کرونا را توسط بانک ها مطلوب دانست و خواستار تسریع بیشتر دستگاه‌های مربوطه و بانکها در پرداخت این تسهیلات حمایتی شد.

عزیزی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از نظر پرداخت تسهیلات نسبت به سهمیه تخصیصی در رتبه سیزدهم کشوری و از نظر پرداخت تسهیلات در جایگاه ۱۶ کشور قرار داریم و بیشترین تسهیلات پرداخت شده در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و پس از آن صنایع و واحدهای صنعتی و بازرگانی بوده است.

طبق سند اشتغال استان کرمانشاه، برای سال ۹۹ کاهش ۲/۵ درصدی نرخ بیکاری هدف گذاری شده است.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از هزار واحد تولیدی  است که بیش از ۳۰ هزار نفر در آنها مشغول به کار هستند.

نرخ بیکاری استان کرمانشاه در پاییز سال ۱۳۹۸، ۱۶.۳ درصد بوده و براساس آمار غیررسمی ۱۵۰ هزار بیکار در استان وجود دارد.