خالد جعفری روز سه شنبه در آیین افتتاحیه فن بازار منطقهای کردستان اظهار داشت: توسط مراکز رشد و پارک های علم و فناوری اقدامات مطلوبی در حوزه فن آوری انجام شده و اکنون هم ادبیات جدیدی در استان با عنوان فن بازار ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه با وجود این مراکز و شوراها بهره بیشتری از فن بازار نصیب این استان می شود، اضافه کرد: بدلیل وجود تعداد زیادی صنایع کوچک در این استان نیاز به مشورت و ارائه راهکار برای پیشرفت در تولید این صنایع بیشتر است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان افزود: تعدادی از صنایع کوچک در استان هنوز نتوانستند خود را با شرایط جدید و به روز بازار تطبیق دهند و همچنان به سبک و شیوه ۳۰ سال پیش تولید میکنند.
جعفری با بیان اینکه شبکه فن بازار می تواند به این واحدها کمک کند با تناسب بازار تولید کنند، یادآور شد: ورود تکنولوژی جدید به حوزه تولید از دیگر مزیتهای تشکیل فن بازار در استان است.
وی تشکیل شورای فن بازار در استان را ضروری دانست و تاکید کرد: امروزه مرزهای علمی و ارتباطات به نسبت گذشته کاهش یافته و از این ظرفیت باید نهایت استفاده را کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: استان ما از لحاظ نیروی انسانی توانمند دارای ظرفیت فراوانی است که میتوان از آن برای تقویت و توسعه صنایع در دیگر نقاط کشور هم بهره برد.
جعفری با بیان اینکه اگر در گذشته بازار فقط محدود به شهر و استان بود اکنون شیوههای تامین نیاز جامعه تغییر و گسترش یافته است، مرزی بودن را از دیگر ظرفیت های کردستان خواند و افزود: سال گذشته ۶.۴ میلیارد دلار مبادلات از مرزهای استان انجام شده است.
شبکه فن بازار منطقه ای کردستان امروز به صورت ویدئو کنفرانس با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح میشود.