سید « علی آقازاده» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این مهم به تایید وزارت راه و شهرسازی رسیده و قرارداد آن آماده برای امضا است که به محض انعقاد قرارداد، هپکو باید برای تعهدات خود با جدیت وارد عرصه تولید با کیفیت شود.
وی توضیح داد: در زمینه واگذاری هپکو به تامین اجتماعی نشستهای لازم با مدیرعامل این سازمان برگزار شده و مقرر شده در نخستین اقدام، حقوق معوق کارگران این شرکت پرداخت و در قدم بعدی همه تلاشها برای راهاندازی جهش تولید در هپکو به کار گرفته شود.
استاندار مرکزی بیان کرد: تامین اجتماعی یگ بنگاه حرفهای و با نقدینگی است که میتواند هم مدیریت خوب داشته باشد و در مواقعی که مشکلی ایجاد شود از نقدینگی خود استفاده کند و در خصوص تصمیم واگذاری هپکوی اراک تصمیماتی اخذ شده که نتایج آن حداکثر تا ۱۰ روز آینده اطلاع رسانی میشود.
آقازاده عنوان کرد: پرداخت ۲۰۰ میلیارد ریال از طریق سازمان تامین اجتماعی برای تزریق به هپکو در هفته گذشته مصوب شده است و مقرر شده از این میزان، ۱۰۰ میلیارد ریال برای حقوق معوق ماههای خرداد و تیرماه کارگران هپکو پرداخت شود و ۱۰۰ میلیارد ریال نیز برای سنوات، بازخرید، بدهیهای بازنشستگان و هزینههای جاری اختصاص یابد.
هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشین آلات راه سازی در اراک تاسیس و از سال ۱۳۵۴ شروع به فعالیت کرد.
این واحد صنعتی ۲۵ نوع ماشینآلات راهسازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید می کند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی چون ژاپن، آلمان و سوئد تولید میکند.
هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد که این واگذاری غیراصولی مشکلاتی برای آن ایجاد کرد.