به گزارش روز سه شنبه معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، «جمال رحیمیان» با بیان اینکه فعالیت اجرایی برای دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران آغاز شده است، اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و خدمات ارزنده اقشار مختلف به خصوص جامعه درمانی کشور، در نظر داریم با تصویب شورای سیاستگذاری این آیین در مراسم امسال علاوه بر دانشجویان و گروههای دانشجویی فعال در حوزهها، در بخش ویژه آن، از پزشکان، پرستاران، کادر درمانی، رسانهها و فعالان فضای مجازی برتر که در حوزههای آموزش و پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا، اطلاعرسانی این بیماری و یا درمان آن فعالیت ویژهای کردهاند، از طرف جامعه دانشگاهی کشور با اعطای تندیس ملی فداکاری تقدیر کنیم.
وی به عظمت وصفناپذیر همدلی ملی ایجاد شده برای مقابله با این ویروس منحوس اشاره و خاطرنشان کرد: دبیرخانه آیین اعطای تندیس ملی فداکاری از اشخاص حقیقی و حقوقی به ویژه وزارتخانههای مرتبط نظیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دعوت میکند نفرات یا گروههای برگزیده و برتر خود را به دبیرخانه معرفی کنند تا زمینه برگزاری مراسم باشکوه تقدیر و سپاس گزاری از این عزیزان به بهترین نحو فراهم شود.
دبیر دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران با بیان اینکه ایده راهاندازی این آیین از سال ۸۳ در جهاددانشگاهی کلید خورد و طی مدت ۱۶ سال توانست با برگزاری ۹ آیین با شکوه، نقش مهمی در تقویت روحیه ایثار و فداکاری در میان دانشجویان داشته باشد، توضیح داد: دبیرخانه آیین اعطای تندیس ملی فداکاری با حضور و مشارکت وزارتخانهها، سازمانها و نهادهای مرتبط با حوزه ایثار و فداکاری تشکیل شده است.
رحیمیان ادامه داد: از اعضای آن میتوان به نمایندگان وزارتین بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وعلوم، تحقیقات وفناوری، سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر، سازمان بسیج دانشجویی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بنیاد شهید و امور ایثارگران و ...، اشاره کرد.
وی به برگزاری منظم جلسات دبیرخانه در ۹ دوره پیشین اشاره کرد و گفت: بدین ترتیب هر سال و طبق سنوات پیشین شماری از دانشجویان و گروههای دانشجویی در حوزههای مرتبط با ایثار و فداکاری تقدیر شدند.
رحیمیان افزود: بر اساس آئیننامه مصوب این رویداد «فرهنگی – دانشجویی» هر کس که در بخشهایی چون دفاع از حریم کشور و حریم اهلبیت علیهمالسلام، سازندگی و خدماترسانی به مناطق محروم، امدادرسانی در حوادث غیر مترقبه، اهدای عضو و اهدای خون، کمک به محرومان و مستضعفان، ارائه خدمات داوطلبانه پزشکی، پرستاری و مددکاری و ... فعالیت ویژه و فوقالعادهای انجام دادهاند، با اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران تقدیر و تجلیل شدند.
وی یادآور شد: دبیرخانه آیین از وزارتخانهها، سازمانها و نهادهای دیگر از جمله وزارت ورزش و جوانان، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، بنیاد مستضعفان، سازمان بسیج مستضعفین و ... برای برگزاری هرچه باشکوهتر مراسم امسال، انتظار مساعدت و همکاری دارد و در زمینه جلب مشارکت حداکثری همگانی از این کنگره عظیم ملی تمام تلاش خود را بکار خواهد بست.
براساس این گزارش، دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری مطابق روال هر سال، در آذرماه امسال در دانشگاه تهران برگزار می شود.
علاقهمندان اعم از افراد حقیقی یا حقوقی میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشارکت در این حرکت بزرگ فرهنگی که با هدف تقویت و ترویج روحیه ایثار و فداکاری در جامعه و تقدیر و سپاسگزاری از زحمتکشان و مدافعان حوزه سلامت برگزار میشود، با دبیرخانه این آیین تماس بگیرند.