محمد اوشنی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مطالعات دینامیک انجام شده نشان می دهد تامین مالی این بنگاه ها از طریق بازار سرمایه و فروش بخشی از سهام آنها در بازار بورس می تواند راه حل مطمئن و خوبی به جای دریافت تسهیلات و انباشت بدهی های دیگر است.
وی افزود: ستوان فقرات توسعه، بحث اعتبارات و توان مالی بنگاه هاست و اگر این سرمایه تامین نشود بدون شک بنگاه ها توان ادامه حیات اقتصادی و تولیدی در شرایط کنونی را نخواهند داشت.
وی یادآور شد: برای تامین مالی بنگاه هایی که دچار مشکل شده اند هماهنگی هایی شده است تا از طریق کارگزاری ها و عرضه سهام در بازار سرمایه بتوانند منابع مالی مورد نیاز را تامین کنند.
اوشنی گفت: بنگاه ها می توانند با واگذاری مالکیت درصدی از سهام شرکت به مردم از طریق بازار بورس مشکلات مالی خود را برطرف و با توان بیشتری به فعالیت بپردازند.
وی اظهار داشت: بر اساس بررسی به عمل آمده تراکنش مالی در کارگزاری سرمایه هزار میلیارد تومان است که این آمار ظرفیت بسیار خوبی برای استفاده بنگاه ها و توسعه آنها و استفاده از ظرفیت بازار بورس و سرمایه است.
اوشنی گفت: اکنون مجتمع کشت و صنعت گیاهان دارویی دره شهر با واگذار کردن ۲۰ درصد سهام شرکت خود در بازار بورس ۲.۵ میلیارد تومان به سرمایه شرکت تزریق کرده و توانسته است با تامین مالی ثانویه مجدد در مدار فعالیت و تولید قرار گیرد.
وی بر ضرورت استفاده از بازار سرمایه برای برون رفت برخی بنگاه های در راستای تامین مالی تاکید کرد.