به گزارش ایرنا، این خبرگزاری اعلام کرد: این واکسن توسط شرکت چینی «سینواک بیوتک» تولیده شده و جزو معدود واکسن هایی است که وارد فاز سوم آزمایش بالینی در مقیاس بزرگتری شده است و قابلیت اخذ تاییدیه های قانونی را دارد.
این واکسن که "کروناواک" نام دارد تاکنون بر روی ۹ هزار نفر در برزیل که دومین کشور در شمار بالای ابتلا به کووید-۱۹ بعد از آمریکا میباشد، آزمایش شده است.
اندونزی که پرجمعیت ترین کشور جنوب شرق آسیا است به شدت برای مهار این ویروس تلاش می کند و تا روز سه شنبه ۱۲۷ هزار نفر به آن مبتلا شده و ۵ هزار نفر نیز جان خود را از دست داده اند.
این آزمایش حدود ۶ ماه طول خواهد کشید. به گفته مقامات اندونزی، اگر ایمنی و تاثیر واکسن اثبات شود، ۲۵۰ میلیون دوز از واکسن کووید-۱۹ تولید خواهد شد.
رئیس جمهوری اندونزی در راستای آزمایش و تولید این واکسن اعلام کرده است تا زمانی که این واکسن به دست تمام مردم نرسد خطر شیوع این ویروس فروکش نخواهد کرد.
انتظار می رود این شرکت واکسن خود را در بنگلادش نیز آزمایش کند.
شرکت سینواک اخیرا جزئیاتی از فاز دوم این واکسن ارائه کرده است که نشان می دهد این واکسن سبب ایجاد آنتی بادی یا پادتن در بیش از ۹۰ درصد افراد شده و هیچ عوارض جانبی تا کنون در بیمارانی که واکسن را تزریق کرده اند، مشاهده نشده است.
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۵
تهران - ایرنا - روزنامه "جاکارتا پست" اندونزی روز سه شنبه گزارش داد این کشور سومین مرحله آزمایش انسانی واکسن "کووید-۱۹" را که ساخت یک شرکت داروسازی چینی است، بر روی یک هزار و ۶۰۰ بیمار داوطلب آغاز کرد.