مشهد- ایرنا- استاندار خراسان رضوی گفت: یکی از نتایج اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی- فرهنگی همدلی و همزبانی میان مدیران و مردم در این استان و شهرستان‌ها به شمار می‌رود.

به گزارش روز سه‌شنبه استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم‌حسینی در نشست مدیران ستادی استانداری خراسان رضوی افزود: امضای موافقت‌نامه‌های سرمایه‌گذاری راهبرد دیگر مدیریتی استان است.

وی اضافه کرد: در قالب اجرای مثلث توسعه اقتصادی، فرهنگی، معین‌های اقتصاد مقاومتی کار خود را در مناطق مورد تعهد شروع کرده و با همت به کار خود ادامه می‌دهند.
استاندار خراسان رضوی گفت: در کنار اجرا و پیشبرد مدل اقتصاد مقاومتی در استان، چندطرح مهم استانی و ملی از جمله طرح همیاران آب، انتقال آب از دریای عمان، طرح ثامن و ساماندهی کشف‌رود نیز در استان دنبال شده است.
رزم‌حسینی افزود: ساماندهی کشف‌رود با همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌ها و مدیریت واحد شهرداری مشهد جلو می‌رود و اقداماتی هم تاکنون صورت گرفته است.
وی ضمن قدردانی و تشکر از علیرضا رشیدیان، استاندار سابق به دلیل انجام اقدامات لازم برای ساماندهی شرکت پدیده ادامه داد: راه‌اندازی کلینیک صنعتی، ساماندهی مرز دوغارون و  ساماندهی حاشیه‌نشینی شهر مشهد و تلاش برای تعیین تکلیف شرکت پدیده و هدایت آن در مسیر قانونی از دیگر اقداماتی است که در استان پیگیری و دنبال شده‌اند.
استاندار خراسان رضوی ضمن اشاره به تشکیل ستاد تدابیر ویژه اقتصادی در خراسان رضوی گفت: ستاد ویژه تدابیر اقتصادی از یک استان و آن هم خراسان رضوی به عنوان یک الگوی مدیریتی منطقه‌ای شروع شد تا بعد بتواند در سایر استان‌ها نیز اجرایی شود.

شرایط کنونی حاکم بر اقتصاد کشور اقتضا دارد سیاستهای اقتصاد مقاومتی مبتنی بر توانمندسازی روستاها با بهره گیری از توان بخش خصوصی اجرا شود که این مهم در قالب الگوی "مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی" به ابتکار استاندار خراسان رضوی در این استان اجرا شد.

در این راستا از زمستان سال ۱۳۹۷ تاکنون شرکتهای بخش خصوصی، نهادهای عمومی و دولتی در قالب ۲۲۰ معین اقتصادی مسوولیت توانمندسازی روستاییان و مناطق ضعیف شهرهای خراسان رضوی را برعهده گرفتند که ۹۶ درصد از این معین‌ها بنگاه‌های اقتصادی بخش خصوصی هستند.

 معین‌های اقتصادی براساس دکترین مبتنی بر کارآفرینی گرد هم آمدند و در راستای مسوولیت اجتماعی خود اجرای پروژه‌های اقتصادی با بهره گیری از توان منطقه‌ای و ظرفیتهای روستاها و مناطق محروم را آغاز کردند.

معین‌های اقتصادی ۹۰ درصد روستاهای خراسان رضوی را زیرپوشش قرار داده‌اند و ۷۵ درصد از این روستاها دارای طرح کسب و کار هستند.

بحث اصلی در الگوی مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی، احیای مسوولیتهای اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی است زیرا تا زمانی که ساکنان اطراف یک مجموعه اقتصادی فقیر باشند یا مشکلات بسیار داشته باشند آن بنگاه نخواهد توانست در آن منطقه ماندگار شود و به موفقیت برسد و موفقیت و ماندگاری یک بنگاه اقتصادی در مناطق کم برخوردار منوط به توانمندسازی و اشتغالزایی ساکنان اطراف خود و اثرگذاری بر درآمد سرانه و اشتغالزایی مردم آن منطقه است.