ساوه - ایرنا - فرماندار ویژه شهرستان ساوه گفت: دولت در شرایط سخت اقتصادی کنونی برای سرپا ماندن واحدهای صنعتی و رونق و جهش تولید منابعی را در قالب تسهیلات سرمایه در گردش و وام های بانکی پرداخت می کند اما نظارت جدی بر هزینه شدن درست این اعتبارات در حوزه تولید ضروری است تا از انحراف به سمت بازارهای سرمایه و دلالی جلوگیری شود.

«علی میرزایی» روز سه شنبه در نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که با هدف بررسی مشکلات برخی از واحدهای تولیدی در فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: سالهاست که کشور درگیر تحریم های ظالمانه امریکا شده و یکی از آسیب پذیرترین بخش ها در این شرایط حوزه تولید است بنابراین همه مکلف هستیم در راستای بیانات رهبر معظم انقلاب نسبت به تداوم تولید و حتی برداشتن گام هایی برای جهش تولیدی برنامه ریزی داشته باشیم اما اینکه برخی بخواهند منابع دریافتی را به جای استفاده در احیای تولید و افزایش اشتغال در سایر امور مانند بازارهای سرمایه ای، بورس و معاملات سودبخش هزینه و از فرصت های امهال بازپرداخت و سایر امتیازات در نظر گرفته شده استفاده نابجا کنند، قابل قبول نیست و قاطعانه مقابل چنین رفتارهایی باید ایستاد.

وی ادامه داد: حمایت از کالاها و تولیدات ساخت داخل در شرایط تحریم ها که در نوع خود فرصتی مناسب به شمار می آید، لازم است و این مساله در کنار حمایت از تولیدکنندگان و رفع مشکلات و موانع بر سر راه تولید میسر است که در نشست های کارگروه ستاد تسهیل سرلوحه اصلی است و در شهرستان صنعتی ساوه روند امور به گونه ای است که خوشبختانه کمترین مشکلات را نسبت به سایر مناطق کشور شاهد هستیم.

میرزایی افزود: رونق فعالیت های تولیدی و اشتغال در بزرگترین شهر صنعتی ایران (کاوه) و همچنین شهرک های صنعتی فعال در نوبران و غرق آباد حاصل همکاری و همدلی کارآفرینان و صاحبان واحدهای تولیدی با جامعه کارگری و مسئولان است و همچنان در تلاش هستیم تا مشکلاتی که برخی واحدها در حوزه های بیمه، مالیات، سرمایه در گردش و استمهال تسهیلات دارند را با نگاه مساعد برطرف کنیم.

فرماندار ویژه ساوه با اشاره به تجربه موفق برخی کشورهای آسیایی در راه اندازی مشاغل و صنایع کوچک، اظهار کرد: این برنامه سالهاست در دستور کار دولت قرار دارد و ما هم در شهرستان بر ایجاد این گونه صنایع به خصوص در مناطق روستایی تمرکز داریم و هدف این است با استفاده از ظرفیت های جدید نسبت به راه اندازی مشاغل نوظهور در زمینه هایی مانند صنایع دستی، خشکبار، بسته بندی، سنگ های تزئینی و... به ایجاد فرصت های شغلی بیشتر روی آوریم.

در نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ساوه نسبت به رفع مشکلات بیمه، مالیات، سرمایه در گردش و تمدید دوره بازپرداخت وام برخی واحدهای صنعتی و تولیدی متضرر از کرونا تصمیم گیری شد.