کامران اصغری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود : این تسهیلات به چهار هزار و ۳۰۰ کارگاه خسارت دیده پرداخت شد و سایر متقاضیان مشمول نیز از این تسهیلات بهره مند خواهند شد.
وی کارگاه های مشمول دریافت تسهیلات خسارت کرونا در مازندران را حدود ۵۷ هزار واحد اعلام کرد و گفت که حدود ۲۰ هزار و ۵۰۰ کارگاه تاکنون برای دریافت این تسهیلات ثبت نام کردند که پرونده آنها به دستگاه های اجرایی مرتبط برای تایید ارسال شده است.
اصغری با اعلام این که پرونده ۲۰ هزار و ۴۸۹ کارگاه مشمول پس از تایید از سوی دستگاه های اجرایی مرتبط به بانک ها برای دریافت تسهیلات ارسال شده است ، گفت : از این تعداد ، پرونده ۲۰ هزار و ۴۸۹ کارگاه مورد تایید دستگاه اجرایی قرار گرفته و به بانک های استان ارسال شد.
وی سهم تسهیلات اختصاصی به استان مازندران برای حمایت از کارگاه های آسیب دیده از کرونا را ۵۶۱ میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار داشت : حدود ۳.۹ درصد از تسهیلات کرونایی در بخش حمایت از کارگاه های آسیب دیده کشور به استان مازندران اختصاص داده شد.
مدیرکل تعاون مازندران گفت : ۱۴ رسته شغلی که بیشترین آسیب از شیوع ویروس کرونا را متحمل شده و دارای لیست بیمه در قالب کارفرمایی یا خویش فرمایی هستند، مشمول این تسهیلات قرار گرفتند و پرداخت تسهیلات به این گروه های شغلی از خرداد ماه سال جاری شروع شد.
براساس آخرین گزارش ، کرونا بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال به بخش اقتصادی استان مازندران خسارت زد که بیشترین خسارت ناشی حوزه اقتصادی مربوط به واحدهای صنعتی، کارگاه ها و صنایع کوچک بود.
ویروس کرونا سی ام بهمن ماه سال گذشته با شناسایی دو بیمار در بابل در استان مازندران شیوع یافت و همچنان بخش های مختلف استان را درگیر خود نگه داشته است.
در حال حاضر برابر آمارهای رسمی حدود یکهزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در مازندران بستری هستند.