حجت الاسلام سید «اسماعیل حسینیمقدم» روز چهارشنبه در اولین نشست تخصصی فرهنگ و مدیریت جهادی در سرسرای شهدای دولت استانداری کرمانشاه افزود: برای تحقق جهش تولید باید اذهان کارشناسان، مدیران و بهرهبرداران و کشاورزان بر روی این مقوله مهم متمرکز باشد و اگر این تمرکز شکل نگیرد، اهداف جهش تولید نیز محقق نمیشود.
او در ادامه به ظرفیتها و پتانسیلهای بخش کشاورزی در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: اکنون زمینه توسعه بخش کشاورزی و ارایه خدمات مختلف در این بخش با فرهنگ و مدیریت جهادی فراهم است.
مسوُول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه همچنین به بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: ستاد گام دوم انقلاب با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه و استاندار کرمانشاه تشکیل شد و یکی از کارگروه های مهم آن کشاورزی و دامپروری است.
حجت الاسلام حسینیمقدم، راهکار توسعه کشور را فرهنگ و مدیریت جهادی دانست و اظهارداشت: چارچوب فرهنگی و مدیریتی ساختار نظام اسلامی مبتنی بر فرهنگ و مدیریت جهادی است.
او یادآوری کرد که فرهنگ مدیریت جهادی می تواند به توسعه همه جانبه کشور بخصوص در بخش کشاورزی کمک کند.
وی به برگزاری همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید به میزبانی استان کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: این همایش با تلاش سازمان جهاد کشاورزی، ۲۵ شهریور امسال در کرمانشاه برگزار می شود.
استان کرمانشاه با حدود ۲۵ هزار کیلومتر مربع مساحت ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۴۳ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.
این استان با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه بیش از چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.
در استان کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.