حجتالاسلام محمدعلی نکونام روز چهارشنبه در دیدار با مسوولان گروههای جهادی مجری در رزمایش مواسات و کمک مومنانه استان با تاکید بر اهمیت بحث حفظ کرامت انسانی در توزیع کمک مومنانه افزود: گروههای جهادی توزیع کمکهای مردمی را براساس افراد شناسایی شده و آسیب دیده واقعی و نیازمندان توزیع کنند.
وی اظهار داشت: گروههای جهادی حلقه آخر در توزیع بستههای معیشتی بین آسیب دیدگان هستند و تمام توان خود را برای توزیع عادلانه کمکهای مردمی بکار گیرند.
امام جمعه شهرکرد، با تاکید بر اینکه دغدغه اصلی برای توزیع کمکهای مومنانه توزیع بین آسیبدیده واقعی و نیازمندان واقعی است، افزود: اولویت نخست توزیع کمکها، افراد آسیبدیده از شیوع کرونا باشند.
به گفته وی، افرادی که سرپرست خانوار را به دلیل ویروس کرونا از دست دادهاند یا شغل و معیشت خود را از دست دادهاند و یا دچار مشکلات اقتصادی شدهاند، در اولویت برای توزیع کمک مومنانه باشند.
وی به توزیع ۱۲۰ تن مرغ بین افراد آسیبدیده و نیازمند استان در مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه اشاره کرد و گفت: در مرحله نخست بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال بسته معیشتی تهیه و بین افراد توزیع شد.
امام جمعه شهرکرد، با تاکید بر اینکه گروههای جهادی کار شناسایی افراد نیازمند واقعی و آسیبدیدگان را برعهده دارند، گفت: در آینده این پایگاهها به مراکز بزرگ احسان و نیکوکاری و خیریه تبدیل خواهند شد.
وی به گروههای جهای به عنوان یک ظرفیت عظیم اشاره کرد و گفت: باید از این ظرفیت برای کمکرسانی و شناسایی افراد استفاده کرد.
نکونام با بیان اینکه باید سامانه جامع در استان برای اجرای طرح مواسات تهیه شود، گفت: با راهاندازی این سامانه میتوان میزان کمکهایی که به افراد شده را ارزیابی و از موازی کاری جلوگیری کرد.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که منجر به بیماری کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
استفاده همگانی از ماسک، شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.