زاهدان- ایرنا- پخت کلوچه خرمایی برای نخستین بار در راستای استفاده از ظرفیت‌های بومی منطقه در مراسمی با حضور شماری از مسوولان در شهرستان بمپور آغاز شد.

به گزارش ایرنا، بخشدار مرکزی بمپور روز پنجشنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: باتوجه به شعار سال و همـچنین استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های بومی منطقه ساخت واحد تولید کلوچه خرمایی با برند بمپور در دستور کار یکی از خبازی های این شهرستان قرار گرفت.

زینب علم افزود: با توجه به نزدیک شدن زمان برداشت محصول خرما در شهرستان بمپور با همفکری جمعی از کشاورزان و خبازی های سطح شهر تصمیم به پخت این کلوچه خرمایی گرفته شد.

وی بیان کرد: خرما یکی از محصولات ارزشمند شهرستان بمپور محسوب می شود به همین سبب ضروریست کشاورزان بمپوری از این فرصت برای ایجاد شغل و برند سازی محصولاتشان استفاده کنند.

بخشدار مرکزی بمپور گفت: بسته بندی کلوچه خرمایی و همچنین نان کنجدی و شیرینی و مربای خرما از دیگر برنامه هایی است که می توان از آن جهت برند سازی و همچنین ایجاد اشتغال در شهرستان بمپور بهره گرفت.

وی ادامه داد: شهرستان بمپور دارای ظرفیت های مناسبی بویژه در حوزه کشاورزی است که استفاده صحیح از این ظرفیت ها می تواند شهرستان را به قطب کشاورزی سیستان و بلوچستان تبدیل کند.

علم افزود: با توجه به ذائقه مردم سیستان و بلوچستان کلوچه خرمایی از اقبال خوبی برخوردار است و تولید این محصول برای سرمایه گذاران مقرون به صرفه خواهد بود.

زینب علم بخشدار مرکزی شهرستان بمپور در اقدامی خلاقانه با حضور در خبازی و واحد تولیدی کلوچه خرمایی با هدف آموزش ساعتی وقت خود را صرف پخت کلوچه کرد.

بمپور از توابع استان سیستان و بلوچستان در ۳۶۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز این استان واقع شده است.