قاسم جلیلی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکهزار و ۳۴۹ روستا از این تعداد دارای بستر ارتباطی اپراتور ایرانسل و در ۲ هزار و ۸۶ روستا بستر اپراتور همراه اول وجود دارد و در برخی روستاها هر ۲ بستر ارتباطی موجود است.
وی ادامه داد: بعد از پایش ارتباطی روستاهای آذربایجانغربی به صورت میدانی درصدد رفع مشکلات ارتباطات روستاهای فاقد پوشش هستیم.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجانغربی گفت: ۵۹ روستای استان، پوشش ارتباطی ندارد که این موضوع در قالب طرح USO به اپراتورهای ارتباطی به صورت پیمانکاری واگذار شده است.
جلیلی نژاد با اشاره به طرحهای اجرا شده برای توسعه زیرساخت شبکه ملی اطلاعات در ان استان گفت: سیاستهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدف کاهش شکاف دیجیتالی در استان پیگیری میشود.
وی افزود: وزارت ارتباطات طبق برنامه ششم توسعه موظف است ۸۰ درصد روستاهای کشور را به شبکه ملی اطلاعات وصل کند که تا به امروز اتصال ۷۵ درصد از روستاهای آذربایجانغربی تحقق یافته است.
به گزارش ایرنا در سال ۱۳۹۰ با تصویب مجلس شورای اسلامی و ابلاغ معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی رییس جمهوری ساختار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان ها تغییر کرد و ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ها به عنوان نماینده تام الاختیار وزیر و ناظر بر زیرمجموعه های پست، پست بانک و شرکت ارتباطات زیر ساخت (بخش دولتی) و شرکت های خصوصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تاسیس شد.
تمامی وظایف سازمان های وابسته به وزارت از قبیل سازمان تنظیم مقررات، سازمان فناوری اطلاعات و غیره از طریق این ادارات کل در استان ها پیگیری می شود و در همین راستا وظایف این ادارات کل جهت تحقق اهداف بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در چهار بعد نظارت امنیتی و حفاظتی، نظارت مدیریتی، نظارت برنامه ای و نظارت مقرراتی تعریف شده است.
ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان به عنوان نماینده عالی بخش حاکمیت با هدف ایجاد هماهنگی در اجرای برنامه ها و سیاست های بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات بین کلیه واحدهای تابعه در استان تشکیل و مدیران کل استانی به عنوان نماینده ارشد وزارت متبوع وظیفه پاسخگویی به مقام محترم وزارت و مقامات ارشد استان را عهده دار است.