خالد سعیدی روز شنبه در حاشیه بازدید معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از واحدهای فناور مستقر در این پارک، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پارک علم و فناوری یک سازمان دولتی حمایتی برای پشتیبانی از جوانان به منظور تبدیل ایده به کسب و کار است.
وی با بیان اینکه امسال بخاطر کرونا، برنامه مجازی این پارک افزایش یافت، افزود: در زمینه مربیگری و مشاروه برای ۱۰۷ تا ۱۱۰ شرکت که ۳۵ درصد آن به بلوغ رسیده و ساختارمند هستند، برنامههای جامع مجازی اجرا شد تا در مراحل رشد، توسعه بازار و محصول حمایت شوند.
سعیدی از پرداخت بستههای حمایتی کرونا به مشاغل موجود در این پارک اشاره کرد و یادآور شد: اجاره بها و حق بیمه برخی شرکتها برای تاب آوری مقابله با کرونا پرداخت شد.
رییس پارک علم و فناوری کردستان تاکید کرد: از نظر کسب و کارهای مبتی بر فکر و خلاقیت در استان رشد بسیار خوبی داشتهایم.
پرداخت تسهیلات به ۶۰ واحد فناور
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری پارک علم و فناوری کردستان هم با اشاره به آغاز بکار رسمی این صندوق، اظهار داشت: این صندوق در راستای برنامه توسعه و اصل ۴۴ تشکیل شده تا مذاکرات مشترک بانکها و طراحان نوآور و خطرپذیر را تسهیل کند.
ناصر شکری با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری استان سال ۹۷ بصورت خصوصی ثبت و فعالیت خود را از سال گذشته آغاز کرده است، افزود: سرمایه تعدیل شده اولیه این صندوق ۱۵ میلیارد ریال بود که با جذب اعتبار از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این مبلغ به ۲۰ میلیارد افزایش یافت.
وی به جذب ۱۰۰ میلیارد خط اعتباری هم اشاره کرد و گفت: تاکنون ۶۰ فقره تسهیلات به مبلغ ۷۰ میلیارد ریال برای حمایت از شرکتهای فناور در استان پرداخت شده است.
شکری مشاوره مالی و پرداخت تسهیلات در اشکال مختلف را از دیگر فعالیتهای این صندوق اعلام کرد و یادآور شد: امسال رقم پیشنهادی برای اعتبار این صندوق ۱۰۰ میلیارد ریال است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور در سفر یکروزه به کردستان از پارک نوآوری، تیمهای فناور و دفتر پیشخوان خدمات هوشمند شهر بازدید کرد سپس مراکز شتابدهی ژین، صنایع خلاق و گیم و انیمیشن مریوان را افتتاح کرده و بعد، از تولید افزودنیهای شیمیایی و پلیمری نیز رونمایی میکند.
همزمان با سفر ستاری به کردستان، صندوق پژوهش و فناوری این استان نیز شروع بکار میکند و پس از آن ساختمان جدبد مرکز رشد دانشگاه کردستان به بهره برداری میرسد.
بازدید از پیشرفت شتاد دهنده ژوری مانگ (نیکرو)، محصولات فناورانه محصولات دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج و محصولات فناورانه دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی کردستان، شرکت دانش بنیان آتیلا ارتوپد از دیگر برنامههای معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در این استان است.
او در ادامه سفر یک روزه خود با آیت الله حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در کردستان و ماموستا رستمی امام جمعه سنندج دیدار و پس از آن در جلسه اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید استان شرکت میکند.