تهران- ایرنا- معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی از تخصیص ۲۳۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض به دانش بنیان‌های حوزه تجهیزات پزشکی، دارو و سلامت برای اخذ استانداردهای این حوزه خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا،  سیاوش ملکی فر روز یکشنبه در «رویداد مجازی معرفی نیازهای فناورانه حوزه تجهیزات پزشکی، دارو و سلامت که به همت صندوق نوآوری و شکوفایی  برگزار شده است،  افزود : این رویداد دو روزه  با هدف بازارسازی برای شرکت های دانش بنیان و فناور برگزار شده است.

وی خاطرنشان کرد: این صندوق  چهار دسته خدماتشامل تسهلات مالی، ضمانتنامه، سرمایه گذاری و توانمندسازی (کمک بلاعوض) رابه شرکت های دانش بنیان ارایه می دهد،

وی ادامه داد:این صندوق  برای تامین مالی قراردادهای همکاری فناورانه بین  طرف های عرضه و تقاضا ابزارهای متفاوتی داشته  که از جمله آن تسهیلات لیزینگ  برای طرف تقاضا است که هر خریدار می تواند ۷۰ تا ۸۰ درصد  مبلغ خرید خود از شرکت دانش بنیان را  در قالب تسهیلات لیزینگ با نرخ ۹ درصد به مدت ۳ سال از صندوق دریافت کند.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین گفت: در مقابل برای طرف عرضه نیز انواع ضمانت نامه،  تسهیلات سرمایه در گردش، تسهیلات تولید صنعتی، حمایت بلاعوض اخذ استانداردها، حمایت بلاعوض حفاظت از مالکیت فکری و آموزش و مشاوره های فنی و مدیریتی در نظر گرفته است.

ملکی فر  با یادآوری این که در سال گذشته ۱۴ رویداد معرفی نیازهای فناورانه از سوی صندوق نوآوری برگزار شد، افزود در این رویدادها هزار و ۱۵۰ شرکت دانش نیان حضور داشتند  وهزارو ۶۵۹ نیاز فناورانه معرفی شده  که چهار هزار و ۷۲۸میلیارد تومان  قرارداد و تفاهم  نامه در این رویدادها منعقد شده است، همچنین به تذیج  این قراردادها در حال  انعقاد هستند و  خبرهای خوبی در پیش است.

وی اظهارداشت : در سال جدید در این زمینه  تا کنون دو رویداد معرفی نیازهای فناورانه برگزار شده است و در نظر داریم این امر ادامه داشته باشد

حمایت بلاعوض برای حضور دانش بنیان های سلامت در نمایشگاه 

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت از شرکت‌های دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی را از دیگر تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی دانست و یادآور شد: در سال جاری از حضور شرکت‌های دانش بنیان برای حضور ۱۱ نمایشگاه داخلی حوزه تجهیزات پزشکی، دارو و سلامت  تا سقف ۳۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض می‌شود که از آن جمله می توان  به نماشگاه تجهیزات و ملزومات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی کنگره ارتقا کیفیت، چهارمین نمایشگاه مواد وتجهیزات پزشکی، ششمین نمایشگاه ایران فارما، هفتمین نمایشگاه  تجهیزات، مواد آزمایشگاهی ساخت ایران اشاره کرد.

ملکی فر بیان کرد: شرکت ها می توانند  نمایشگاه ها را در این بخش معرفی کنند، در کل در این بخش شرکت ها می توانند در سال از ۶۰ میلیون  حمایت بلاعوض استفاده کنند.

 وی به حمایت این صندوق از حضور شرکت‌های دانش بنیان در۱۸ نمایشگاه خارجی اشاره  کرد و اظهارداشت: برای شرکت‌های متقاضی برای حضور در نمایشگاه‌های خارجی ۱۲۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض خواهد شد، شرکت های دانش بنیان می توانند با مراجعه با سامانه غزال این درخواست را ثبت کنند.

ارایه حمایت بلاعوض برای استانداردهای داخلی و خارجی

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص حمایت بلاعوض صندوق برای اخذ استانداردها گفت: این صندوق برای  اخذ ۱۰ استاندارد داخلی و خارجی شامل گواهی نامه سپاس، تاییدیه امنیتی محصول، ایزو ۱۴۰۰۱، ۴۵۰۰۱، ۹۰۰۱، ۱۳۴۸۵  در حوزه تجهیزات پزشکی و داروو و سلامت   کمک بلاعوض ارایه می کند.

ملکی فر الزود: این حمایت ها تا سقف ۴۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای تاییدیه‌های داخلی، تا سقف ۴۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای استانداردهای تخصصی و تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای استانداردهای صادراتی برای این دسته از شرکت‌ها در نظر گرفته شده است.

ارایه حمایت بلاعوض در حوزه مالکیت فکری

وی درمورد حمایت این صندوق از مالکیت فکری هم  اظهارداشت: برای این منظور تا سقف ۹ میلیون  تومان حمایت بلاعوض برای ثبت  اختراع  داخلی، تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت اختراع خارجی، تاسقف ۲۰۰ میلیون، تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت نشان تجاری خارجی و تا ۴۵ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت طرح صنعتی خارجی و تا سقف ۲۰  میلیون تومان حمایت بلاعوض  برای ثبت حق به نژادی  به شرکت‌های حوزه کشاورزی و صنایع وابسته اعطا می کند.

این مسؤول در صندوق نوآوری و شکوفایی تصریح کرد: همچنین در زمینه آموزش و یادگیری  شرکتی، ۷۰ درصد هزینه برگزاری دوره آموزشی از طریق شبکه کارگزاری و ۹۰ درصد هزینه اییادگیری شرکتی تا سقف ۲۰ میلیون تومان در سال پرداخت می شود، در این زمینه کارگاه نباید های توسعه محصولات جدید در شرکت های داروسازی ایران در روز دوم رویداد نیز دیده شده و برگزار می شود.

وی یادآور شد: صندوق نوآوری و شکوفایی  برای شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت، رویداد جذب سرمایه در حوزه سلامت و دوشنبه های استارتاپی سلامت دیجیتال را  برگزار می کند.

ملکی فر خاطرنشان کرد: در این رویداد ۵۲۳ نفر ثبت نام کردند که  ۱۴۰  نفر از تهران و ۳۸۳ نفر از سایر نقاط کشور و خارج از کشور هستند، ۲۷۰ نفر  از ۱۱۸ شرکت دانش بنیان، ۸۹ نفر از شرکت های غیر دانش بنیان حضور دارند.

رویداد مجازی معرفی نیازهای فناورانه حوزه تجهیزات پزشکی، دارو و سلامت  ۲۶  و ۲۷ مرداد ماه به همت صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری  و معاونت علمی و فناوی ریاست جمهوری ذر حال برگزاری است.