تهران- ایرنا- تیرانداز المپیکی ایران می‌گوید: کرونا همیشگی است بنابراین باید در یک همزیستی با این ویروس زندگی کنیم. تمام فعالیت‌ها باید با رعایت بهداشت فردی و اجتماعی آغاز شود.

جواد فروغی که حدود ۱۵ روز پیش به ویروس کرونا مبتلا شده بود، حالا با گذراندن دوره نقاهت این بیماری به محل کار خود بازگشته و دیروز نیز در  تمرینات آماده سازی تیم تپانچه نیز حضور یافت.  

به گفته او زندگی بشر در مقهور کردن سختی‌ها روندی رو به رشد داشته و همانطور که امروز مردم ژاپن با وجود زلزله زندگی عادی دارند حالا جهانیان باید با کرونا یا بلایای دیگر زندگی کنند. 

فروغی پرستاری اهل دهلران است که در یکی از بیمارستان‌های تهران کار می کند. وی در گفت و گو با ایرنا اضافه کرد: بیش از ۱۰ روز است که علائم بیماری همچون تب و لرز و درد های عضلانی ندارم و حال عمومی‌ام خوب است. علاوه بر حاضر شدن در محل کارم، از دیروز که دور جدید تمرینات آغاز شد برنامه تمرین و آماده‌سازی را از سر گرفته‌ام.

دارنده سهمیه المپیک توکیو گفت: تا برگزاری المپیک کمتر از ۱۱ ماه فرصت داریم. برای ما ورزشکاران با توجه به شرایط موجود  فرصت چندانی باقی نمانده و باید از زمان باقی‌مانده تا شروع المپیک نهایت استفاده را برای آمادگی جسمانی و فنی ببریم.

فروعی گفت: متاسفانه کرونا به ریه آسیب می‌زند و با اینکه حالم خوب است نمی‌توانم خیلی زود برنامه آمادگی جسمانی و بدنسازی را شروع کنم. با این حال از هفته آینده پیاده‌روی و دوی سبک را در برنامه‌هایم قرار می‌دهم. البته هنوز از نطر جسمانی ضعف دارم. دیروز این مساله موقع گرفتن تپانچه مشهود بود.

فروغی ادامه داد: فدراسیون باید شرایط را برای برگزاری اردوهای آماده‌سازی تیم ملی فراهم کند تا تیراندازان بدون دغدغه و با طیب خاطر از امکانات خوابگاهی رستورانی و  بدنسازی استفاده کنند. البته چنین برنامه‌ای نیازمند اجرایی قرنطینه کامل دارد.

این تیرانداز در ادامه افزود: رقبای ما از مدت‌ها پیش تمرینات خود را شروع کرده‌اند. مسابقات در سطح داخلی در برخی کشورها از جمله کشورهای اروپایی در حال برگزاری است. ما هم باید تمرینات داخلی را آغاز کنیم و لیگ تیراندازی باید هر چه سریعتر از سر گرفته شود زیرا برگزاری لیگ در این شرایط کمک زیادی به روند آماده‌سازی ما دارد.

تیراندازان نزدیک به ۲ سال است که حقوقی دریافت نکرده اند

این پرستار تیرانداز در ادامه صحبت هایش گفت فدراسیون همیشه حقوق اندکی به تیراندازان ملی‌پوش پرداخت می‌کرد که متاسفانه نزدیک به ۲ سال است که چیزی به عنوان حقوق از سوی فدراسیون به ما پرداخت نشده است.

 فروغی ادامه داد: من شاغل هستم و کمتر از سایرین برای تامین هزینه هایی چون آمد و رفت و سایر امور با مشکل مواجه هستم اما بیشتر تیراندازان شاغل نبوده و در حال حاضر دانشجو یا دانش آموز هستند و حالا جدای از هزینه رفت و آمد که تامین آن برایشان ساده نیست هزینه تامین اقلام بهداشتی را نیز به آن اصافه شده است.

 وی ادامه داد: فدراسیون به اندازه چهار یا پنج جلسه تمرین اقلام بهداشتی همچون مایع ضدعفونی‌کننده، دستکش و ماسک در اختیار تیراندازان قرار داد ولی کمک دیگری در این زمینه از سوی فدراسیون صورت نگرفته است.

فروغی ضمن قدردانی از مسئولین کمیته ملی المپیک گفت: طی ۶ ماه گذشته این کمیته به تیراندازان یک بسته حاوی اقلام بهداشتی از جمله مایع ضدعفونی‌کننده به منظور رعایت بهتر موارد بهداشتی داده، اما این مقدار کافی نیست و فدراسیون بدون درخواست ورزشکار باید آنان را برای حفظ سلامتی ملی پوشان باید این اقلام را در آختیار آنان قرار دهد.

این ورزشکار ۳۱ ساله در خصوص پرداخت پاداش المپین‌ها گفت: قرار شد این پاداش در ۲ بخش به ورزشکاران پرداخت شود. ۵۰ درصد این پاداش با کسر ۱۰ درصد مالیات پرداخت شده است.

فروغی با بیان اینکه ورزشکاران تصور نمی‌کردند پاداش آنان مشمول مالیات شود، گفت: به این ترتیب ما به جای ۳۰ میلیون تومان ۲۷ میلیون دریافت کردیم. بخش دوم پاداش باید تا مرداد ۹۹ پرداخت می‌شد اما پرداخت آن را به نیمه دوم سال موکول کرده‌اند و مشخص نیست چه زمانی آن را پرداخت کنند. این درحالی است که هزینه‌ها روز به روز افزایش می‌یابد. 

تمرینات باید در قالب اردوی آماده سازی تیم ملی آغاز شود

دارنده سهمیه تپانچه المپیک توکیو گفت: باید تمرینات نه به شکلی که در جریان است بلکه با یک قرنطینه کامل بدون خروج ملی پوشان از اردو آغاز شود. ملی پوشان پس از دادن تست کرونا می توانند در خوابگاه اسکان داده شده و استراحت و تغدیه و برنامه بدنسازی آنان زیر نطر کادر فنی و در نهایت رعایت پروتکل های بهداشتی انجام شود.

وی گفت: سالن‌ها باید به طور مرتب ضدعفونی شده و اقلام بهداشتی از جمله ماسک و دستکش و مایع ضدعفونی کننده بر دست و تجهیزات تیراندازان در اختیار آنان قرار گیرد.

این پرستار جوان گفت: در رشته ۲۵ متر تپانچه و ۵۰ متر تفنگ ما نیاز به فشنگ تست شده داریم و باید برای تامین آن در کشورهای دیگر از جمله پاکستان، آذربایجان، ترکیه یا کشورهای مشترک و المنافع یا جنوبی خلیج فارس اردو برگزار کنیم.

وی تصریح کرد: با توجه به ارتفاع کشور ژاپن نسبت به سطح دریا و گرما یا شرجی بودن هوای این کشور باید در شهرها و استان های مختلف و به منظور هماهنگ‌سازی تیراندازان اردو برگزار شود و کرونا نباید مانع برگزاری اردو برای رشته هایی باشد که کاملا انفرادی است و فاصله گذاری بخش از نحوه اجرای آنان محسوب می‌شود.

تیراندازان ایرانی تاکنون در ۲ رشته تفنگ و تپانچه ۶ سهمیه کسب کرده‌اند و این امکان وجود دارد که از طریق رنکینگ ایران ۲ سهمیه دیگر از طریق گلنوش سبقت‌اللهی و الهه احمدی کسب کند.