به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی این کمیته، مجید الهی راد روز دوشنبه اظهار داشت: ۲۱ هزار و ۷۸۳ خانوار مددجویان استان توسط زنان سرپرست خانوار مدیریت می شوند که با جمعیتی بیش از ۳۲ هزار نفر، ۳۶ درصد کل جمعیت زیر پوشش این نهاد حمایتی را تشکیل می دهند.
وی افزود: از این تعداد ۱۸ هزار و ۳۲۹ خانوار به دلیل فوت سرپرست، ۸۳ خانوار به دلیل متارکه، بیش از 2 هزار و ۹۴۰ خانوار به دلیل طلاق، ۱۵ خانوار به دلیل سربازی، ۱۰ خانوار به دلیل بدسرپرستی و ۴۰۶ خانوار نیز به دلیل زندانی بودن سرپرست مرد، زیر پوشش حمایتی کمیته امداد قرار دارند.
الهی راد با اشاره به اینکه رویکرد کمیته امداد، توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در حوزه اشتغال است، خاطرنشان کرد: این نهاد با ارایه خدمات اشتغالزایی، حمایت از تحصیل، درمان و توانمندسازی مددجویان بیمار و بیمه تامین اجتماعی، اقدام به حمایت از این افراد کرده است.
وی افزود: همچنین کمیته امداد استان در راستای حفظ سلامت جامعه هدف، سعی دارد که زندگی مشترک این بانوان را با همسران قبلیشان گره بزند و اگر زنان مطلقه شرایط رجوع به همسر قبلی را نداشتند، آموزشهای فرهنگی و فکری به این افراد ارایه میدهد تا نسبت به تشکیل خانواده تشویق شوند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: این نهاد بهمنظور تشویق و حمایت از ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار ۲ بسته تشویقی دارد که بر اساس آن اگر یک زن سرپرست خانوار ازدواج کند، پس از ازدواج نیز از خدمات کمیته امداد برخوردار خواهد بود و اگر همسر آینده وی نیز زن بیکار باشد، میتواند از وام اشتغال کمیته امداد بهره مند شود.
بیش از ۶۰ هزار و ۲۵۵ خانوار با جمعیتی حدود ۱۱۲ هزار نفر در استان خراسان شمالی زیر پوشش خدمات حمایتی کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند.
این استان ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در روستاها سکونت دارند.
خراسان شمالی از نظر سرانه درآمد خانوار، در ردیف آخرین استانهای کشور قرار دارد.