«احمد طهرانی» روز دوشنبه در شورای آموزش و پرورش خمین افزود: پروتکلهای بهداشتی اعلام شده برای بازگشایی مدارس باید بومیسازی شده و کمیتهای با حضور معلمان و افراد با تجربه در فضای مجازی برای اجرای آنها تشکیل شود.
وی بیان کرد: انتظار میرود با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و استفاده از ماسک از سوی مردم خمین، این شهرستان از وضعیت قرمز به زرد تبدیل شود چرا که برنامهریزی آموزشی در این وضعیت مشکل است و محدودیتهایی را ایجاد میکند.
فرماندار خمین با اشاره به آموز در فضای مجازی به دلیل شیوع بیماری کرونا ادامه داد: آموزش دانشآموزان پایه اول مقطع ابتدایی در اسفند سال گذشته به شکل ناقص رها شد.
وی در خصوص هدفگذاری توزیع پنج هزار بسته معیشتی در مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه در خمین گفت: بخشی از این کمکها باید برای تهیه تجهیزات مورد نیاز دانش آموزان ساکن در مناطق روستایی که بضاعت خرید تلفن همراه و بستههای اینترنتی را ندارند، اختصاص یابد.
وی اظهار داشت: نبود مدیریت در اولویت بندی تجهیز و تعمیر مدارس این شهرستان سبب شده برخی مراکز آموزشی در مناطق روستایی این شهرستان، سرویس بهداشتی مناسب نداشته باشندکه تعامل مدیران مدارس مناطق روستایی با دهیاریها، مردم و خیرین در رفع این مشکل تاثیرگذار است.
مدیر آموزش و پرورش خمین نیز در این شورا با اشاره به ابلاغ شیوه نامه بازگشایی مدارس در زمان شیوع بیماری کرونا در وضعیتهای سفید، زرد و قرمز گفت: ۱۵ درصد از دانش آموزان این شهرستان از آموزش در فضای مجازی محروم هستند.
«عبدالرضا پیرحسینلو» ادامه داد: بیشترین تعداد این دانش آموزان در مناطق روستایی ساکن هستند و امکان تهیه تلفن همراه هوشمند و اینترنت را ندارند.
وی افزود: با همکاری اداره مخابرات خمین مدارس روستایی این شهرستان از مودم اینترنت رایگان بهرهمند شدند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) خمین گفت: ۷۰۰ دانش آموز از حمایتهای این نهاد حمایتی در خمین بهره مند هستند که ۳۰ درصد آنان گوشی هوشمند ندارند ولی ماهیانه مبلغی برای تهیه بسته های اینترنت به آنها پرداخت می شود.
«جواد داودی» ادامه داد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و آموزش در فضای مجازی، برای دانش آموزان نیازمند میتوان به جای پوشاک، تجهیزات استفاده از آموزش مجازی را فراهم کرد.
۱۹ هزار و ۱۱۶ نفر از جمعیت خمین دانش آموز هستند.
شیوع ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» برای نخستین بار اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد و بهتدریج به سایر کشورهای دنیا سرایت کرد.
کرونا، ویروس شایعی است که هرسال زمستان با علایم سرماخوردگی مشاهده میشد، اما از سال ۲۰۰۲ این ویروس جهش ژنتیکی داشته و ابتدا خود را با بیماری سارس، پس از آن مرس و در حال حاضر به شکل کووید ۱۹ نشان داده که با دوره نهفتگی ۲ تا ۱۴ روز و با تظاهراتی نظیر تب بالا، سرفه، تنگی نفس، سردرد و گاهی با اسهال و استفراغ همراه است.
بر اساس اعلام سیما ساداتلاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۳۴۳ هزار و ۲۰۳ نفر تا ۲۶ مرداد جاری در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۴۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۹ هزار و ۶۳۹ نفر رسیده است.