اسماعیل هداوندی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تخصیص منابع به شرکتهای بخش خصوصی در دولت تدبیر و امید ارتقا پیدا کرده است.
وی اظهار داشت: موضوع سامانه پنجره واحد از دیگر اقدامات دولت بوده که مربوط به سرمایهگذاری و صدور مجوز است و اقدامات خوبی در این حوزه انجام شد.
استادیار رشته مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی بیرجند گفت: صدور مجوز کسب و کارها در این دولت در مقایسه با گذشته بهتر بوده و سریعتر انجام میشود که برای سرمایهگذار یک مزیت است و بروکراسی اداری برای سرمایهگذار کاهش یافته که اقدامی قابل تجلیل است.
وی افزود: در گذشته یک کارآفرین و صنعتگر اگر قصد داشت کار تولیدی خود را آغاز کند باید زمان زیادی را به اخذ استعلام و پیمودن بروکراسی اداری اختصاص میداد ولی در سالهای اخیر این روند با ایجاد نظام پنجره واحد صدور مجوز و سرمایهگذاری تسهیل شده است.
هداوندی گفت: با وجود اینکه کشور در شرایط تحریمی بدی قرار داشته و دولت با کسری بودجه مواجه است اما اقدام بزرگ دولت این است که در این شرایط منابع مورد نیاز برای کمک به کسب و کارها را به شرکتهای متقاضی تخصیص دهد.
وی ادامه داد: حوزه صنعت استان خراسان جنوبی نیز در دولت تدبیر و امید در بسیاری از شاخصها ارتقا یافته است.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی بیرجند اظهار داشت: حوزه خدمات مثل IT (فناوری اطلاعات) و شرکتهای حوزه تجارت رشد چشمگیری داشته و امروز شاهد هستیم که شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری خراسان جنوبی توانستهاند جایگاه مناسبی در کشور پیدا کرده و درآمد مناسبی را کسب کنند که همه این دستاوردها به دلیل حمایت دولت از این شرکتهاست.
وی گفت: صندوق حمایت از پژوهش و فناوری با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خراسان جنوبی ایجاد شد که منابع مناسبی را به شرکتهای دانش بنیان استان تزریق کرده است.
هداوندی افزود: خراسان جنوبی به دلیل شرایط اقلیمی خاص باید به سمت صنایع حوزه خدماتی حرکت کند و در حوزه تجارت خارجی با کشور افغانستان و در حوزه مرز اقدامات خوبی انجام شده که بهبود شرایط خدماتی در مرز ماهیرود را شاهد هستیم.
وی بیان کرد: سرمایهگذاری در حوزه بهداشت و درمان از دیگر خدمات دولت در خراسان جنوبی است و توسعه نظام سلامت در همه بخشها اثرگذار بوده و زیرساختهای خوبی توسط دولت برای توسعه سرمایهگذاری و رونق تولید ایجاد شده است.
این استاد دانشگاه گفت: خراسان جنوبی ظرفیتها و قابلیتهای فراوانی در بخشهای مختلف اقتصادی دارد که توسعه زیرساختها باعث فعال شدن بیش از پیش این ظرفیتها و درآمدزایی برای مردم منطقه میشود.