سامان سربی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این دستگاه برای تولید ماسک های پنج لایه بدون سوپاپ به روش اولتراسونیک و بدون نخ و سوزن طراحی شده است.
وی افزود: تولید این دستگاه در داخل کشور علاوه بر پیشگیری از خروج ارز از کشور ، ۱۰۰ در صد مقرون به صرفه است.
مدیر عامل شرکت صنعتگران دانش گچساران تصریح کرد: انواع ماسک ها جز اقلام ضروری برای جامعه بهداشت و درمان است و ضمن اینکه در زندگی پسا کرونا همواره تقاضا برای این کالا وجود دارد، در نتیجه ایجاد کسب و کارهای کوچک و بزرگ برای تولید ماسک چشم انداز مناسبی دارد.
سربی تاکید کرد: شرکت قادر است متناسب با نیاز بازار و افرادی که قصد تولید ماسک دارند اقدام به طراحی دستگاه مورد نیاز آنها کند.
وی ابراز داشت: با ساخت و راه اندازی هر دستگاه می توان به طور میانگین پنج شغل ایجاد کرد که البته این تعداد اشتغال در حجم سرمایه گذاری صورت گرفته ناچیز است.
مدیر عامل شرکت صنعتگران دانش گچساران عنوان کرد: پارچه مورد نیاز برای راه اندازی این دستگاه ها و تولید ماسک ساخت داخل و دارای استانداردهای لازم است.
سامان سربی سال ۹۸ به عنوان فناور برتر سال کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد.
این شرکت قصد دارد در آینده نزدیک دستگاه تولید ماسک سه لایه را روانه بازار کند.
در حوزه تب سنج های دیجیتال و همچنین سیستم های غربالگری بیماران کرونایی، شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد صاحب ایده های ویژه هستند.
در حال حاضر ۳۵ واحد فناوری و ۴ شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری استان در حال فعالیت هستند.
پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد جز جوانترین پارک های کشور است که در سه سالی که از افتتاح این پارک می گذرد اقدامات خوبی در آن انجام شده و فناوران و صاحبان ایده نیز به خوبی از آن استقبال کرده اند.
با توجه به نگاه ویژه دولت به اقتصاد دانش بنیان ،شرکت های پارکی نیز از حمایت های خاصی برخوردار شده اند.