«معینالدین سعیدی» در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به حضور سورنا معاون علمی، فناوری ریاست جمهوری در جلسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی، اظهار کرد: دستور کار جلسه امروز درباره چگونگی استفاده بیشتر از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان در توسعه بخش کشاورزی بود.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی در مجلس شورای اسلامی افزود: اکنون حدود ۲۵۰ شرکت دانشبنیان در حوزه کشاورزی فعال هستند که بهرغم نمود بسیار خوبشان در حوزههای انرژی، صنعت، پزشکی، اثر رسوخ لازم را در بخش کشاورزی نداشتهاند.
سعیدی عنوان کرد: معتقدیم شرکتهای دانشبنیان با محوریت معاونت علمی و فناوری میتوانند در حوزه اصلاحنژاد و بحث لاینهای اجدادی دام و طیور، نهادههای کشاورزی مانند کود و سم و شیرینسازی آب دریا، اثرگذار باشند که متاسفانه این اثرگذاری بهصورت جامع و کامل وجود ندارد.
وی با اشاره به بررسی راهکارهای اثرگذاری شرکتهای دانشبنیان در حوزه کشاورزی تصریح کرد: در جلسه امروز کمیسیون مقرر شد کمیتههای زیرمجموعه کمیسیون مربوطه، نشستهای متعددی را با همکاران حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار کنند تا از این ظرفیتها در ارتقای بخش کشاورزی استفاده بهتر و درستتری انجام شود.
نماینده مردم چابهار در مجلس با اشاره به ارائه گزارش کامل معاون علمی، فناوری ریاست جمهوری به کمیسیون کشاورزی گفت: ستاری بر این نکته تاکید کرد که نشستهای مشترک میان کمیتهها باید برگزار شود و ضمنا از اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس برای بازدید از پارکهای علم و فناوری نیز دعوت بهعمل آورد.
سعیدی با اشاره به ورود خوب معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری در حوزه مرغ آرین به عنوان یک فوریت اجدادی عنوان کرد: ستاری گزارشی نیز در این زمینه به کمیسیون کشاورزی مجلس ارائه کرد و البته در این موضوع که شرکتهای دانشبنیان در بخش کشاورزی تاکنون اثر لازم را نداشتهاند، با اعضای کمیسیون همنظر بود.
وی یادآور شد: در این جلسه همچنین ابراز امیدواری شد که با وجود کاظم خاوازی بهعنوان شخصیت علمی در راس هرم وزارت جهاد کشاورزی، استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در ارتقای بخش کشاورزی بیش از پیش صورت گیرد.