علیرضا صدیقی زاده امروز (چهارشنبه) در نشستی خبری همزمان با رونمایی از تولید گرید KLM۱۰۰این پتروشیمی و تولید یک محصول جدید پلیمری در صنعت پتروشیمی ایران از برنامه ریزی برای آغاز تولید تجاری یک محصول جدید پلیمری با نام تجاری LMDI B خبر داد و اعلام کرد: تنوع تولید محصولات این زنجیره «ایزوسیانات» کشور تا پایان سال جاری دو برابر خواهد شد.
وی با اشاره به برنامه برای متنوع سازی سبد تولید محصولات شرکت های پتروشیمی، گفت: بر این اساس، در سال «جهش تولید» برای نخستین بار در ایران و منطقه خاورمیانه، تولید تجاری گرید جدید محصولات زنجیره ایزوسیانات در پتروشیمی آغاز می شود.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی کارون با اعلام اینکه گرید جدید LMDI B آماده تولید تجاری شده و با تولید این محصول پلیمری کشور از واردات آن بی نیاز خواهد شد، تصریح کرد: وجود این گرید خاص در تولید انواع «پریپلیمرهای پایه اتری و استری» از جمله پریپلیمرهای مورد نیاز زیره کفش و فومهای HR دارای کاربردهای متعدد و متنوعی بوده و با تولید این گرید برای نخستین بار در خاورمیانه، زنجیره ارزش پریپلیمرها در صنایع پتروشیمی ایران تکمیل شد.
وی با تاکید بر اینکه این محصول جدید دارای کاربردهای متعدد و متنوعی شامل در تولید زیره کفش، کفپوشها، چسبها و سیلانتها، الاستومرها، پوششها، سپر خودرو، تایرها، کالاهای تفریحی، کالاهای مکانیکی و ... است، اظهار داشت: این محصول به روش مهندسی معکوس و با توان متخصصان و دانشمندان جوان پتروشیمی کارون تولید و به زودی در مراسمی به صورت رسمی رونمایی از آن خواهد شد.
صدیقی زاده با بیان اینکه پتروشیمی کارون از توان و ظرفیت تولید سالانه پنج هزار تن از این محصول پلیمری برخوردار است، بیان کرد: در شرایط فعلی امکان تولید ۹ محصول در پتروشیمی کارون فراهم است که پیش بینی می شود تا پایان سال جهش تولید، تعداد محصولات تولیدی این شرکت به ۱۷ محصول افزایش یابد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی کارون با یادآوری اینکه پتانسیل تولید ۳۵ محصول در این شرکت پتروشیمی وجود دارد، خاطرنشان کرد: محصولات جدید با مطالعه و ارزیابی دقیق وضعیت عرضه و تقاضا در بازارهای داخلی، منطقه ای و جهانی به تولید تجاری خواهد رسید.
به گفته مدیرعامل پتروشیمی کارون، ظرفیت اسمی تولید سالیانه ۵۴۰۰ تن است و این در شرایطی است که در سال ۹۸ حدود ۵ هزار تن از این محصول وارد کشور شده است.
به گزارش ایرنا، این محصول برای اولین بار در خاورمیانه به منظور رفع نیاز تولیدکنندگان میان دستی و پایین دستی صنعت پلی یورتان کشور و در راستای تکمیل زنجیره ارزش محصولات پلی یورتان تولید می شود.
این گرید استراتژیک که پیشتر از خارج کشور وارد و سبب خروج ارز از کشور می شد از طریق واکنش کاتالیستی مایع سازی کردن «متیل دی فنیل دی ایزوسیانات خالص» و ایجاد گروه های «کربودی ایمید» تولید می شود.
پیش از این تولید این محصول توسط کشورهای آمریکا، آلمان، ترکیه، کره جنوبی و چین انجام می شد که مورد مصرف در زیره کفش، فوم سرد قالبی و ... بوده است.